2777
2789
عنوان

لکنت

120 بازدید | 12 پست

سلام پسر ۴ساله من ۶ماه که لکنت گرفته هنوز هیچ درمانی رو براش شروع نکردم،روز به روز داره بدتر میشه البته فقط علایم ظاهریش گردن کج کردن-شکلک دراوردن-لب ورچیدن-پلک زدن

توروخدا اگه کسی بچه اش این علایم رو داشته و‌خوب شده بهم بگه من جیکار کنم و چه درمانی رو شروع کنم واسش😞

ببرید مرکز های گفتار درمانی 

یه مرکزی هم هست جردنه دکتر تقی زاده اسمشه فکر کنم تضمینی با استفاده از روش های هیپنوتیزم و روانشناسی لکنت رو درمان میکنه

مرا عهدیست با شادی ک شادی آن من باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  خودش خیلی ناراحت بود آنقدر که دوست نداشت حرف بزنه خداروشکر خوب شد  میخاستم ببرمش د ...

واقعا امیدوار شدم

چندروز که شب و روز کارم گریه کردن ۱کلمه حرف میزنه اتیش میگیرم-دلم نمیخواد هیچ جا برم با هیشکی حرف بزنه همه یاا دلسوزی میخوان کنن یا سوال و جواب که چرا اینطور😞

بله  خودش خیلی ناراحت بود آنقدر که دوست نداشت حرف بزنه خداروشکر خوب شد  میخاستم ببرمش د ...

پسر من هنوز واکنشی نشون نداده نسبت بهش و با هرسختی که شده حرفش رو میزنه

اما این علایم ظاهریش خیلی نگرانم کرده

واقعا امیدوار شدم چندروز که شب و روز کارم گریه کردن ۱کلمه حرف میزنه اتیش میگیرم-دلم نمیخواد هیچ جا ...

دقیقا منم مثل شما بودم همش نذر و دعا میکردم ولی به خودش اصلا چیزی نمیگفتیم

اجازه بده حرف بزنه و وسط حرفش نپر یا خودت کاملش نکن 

با صبر و حوصله به حرفاش گوش بده

از اینترنت هم میتونی کمک بگیری و سری کنی که چطور باید رفتار کنی

لکنت نشانه وجود یه سری مشکلات دیگه هست معمولا مشکلات هیجانی.

محیط خونه را آروم کنید روابط اعضای خانواده بدون تنش باشه استرس افسردگی و مخصوصا وسواس و سختگیری اگه هست با کمک مشاور خانواده برطرفش کنید. بهش به اندازه کافی توجه و محبت نشون بدین. تنبیه به صورت داد و کتک اصلاا انجام ندین فقط با محروم سازی تنبیهش کنید. 

رفتارتون هم با بچه باید به این صورت باشه که انگار نه انگاار لکنت داره. حرفاشو کامل نکنید و هرچقدر ادا کردن یه کلمه طول کشید بهش فرصت بدین تا خودش بگه با صبر و حوصله و علاقه به حرفاش گوش کنین نشون ندین که از آروم حرف زدنش خسته شدین . به هرکسی هم که باهاش در ارتباطه بگین این نکاتو رعایت کنند. به هیچ عنوان واکنش تمسخر یا ترحم کسی نشون نده. 

درمان لکنت اکثرا خانواده درمانی سیستمی هست یعنی مشکلاتی که تو سیستم روابط خانواده هست و باعث بوجود اومدن لکنت شده که برطرف بشه لکنت هم خود به خود میره. نباید برای درمان روی لکنت تمرکز کنین باید روی خود بچه تمرکز کنین ببینین چی داره رنجش میده.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل