الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از شوهرم ۱۶سال کوچیکترم همیشه میگه من بابام سه تا زن گرفته و غیر مستقیم بهم میگه تو تازه اولیشی و ی موقع فک نکنی پیرم 😏😏😏ددی شوشو سه تا زن گرفته و دوتاشون مردن خودش در قید حیاته خانوادگی بی شو عو رن البته بره زن بگیره بیچاره اون زنی که بعد از من بخواد ی مرد ۶۰ ساله رو جمع کنه😏
جدی خیلی ناراحتم و از همه بیشتر برای مامانم ایشالا هیچوقت و هیچکس در این شرایط قرار نگیرن😔😔😔یه ز ...
اصلا يه لحظه هم نميتونم خودمو جاي مامانت بزارم
بينهايت سخته😔😔😔
غلط املایی داشته باشی تذكر ميدم.حوصله بحث هم ندارم.چطور نظر تو درسته مال من غلطه؟؟!!!به هرچی هم اعتقاد داشته باشم عقيده مو با بيل نميريزم تو مغز بقيه!!!!بی ادب هم خودتی😂😂😂
پیگیریکنی جدی بعد از چندسال دیگه دادگاه حکم طلاقو میده .وکیل بگیر پیگیری کن
سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
میتونی ازش شکایت کنی که بدون اجازه ی تو همسر دوم دائم گرفته ( البته اگر صیغه نباشه )
بعدش مجبور میشه طلاقت بده مهریتم بده
سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
میتونی ازش شکایت کنی که بدون اجازه ی تو همسر دوم دائم گرفته ( البته اگر صیغه نباشه ) بعدش مجب ...
لایک به امضات ماهم تا میریم طبیعت اشعالارو جمع میکنیم خصوصا شوهرم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
لایک به امضات ماهم تا میریم طبیعت اشعالارو جمع میکنیم خصوصا شوهرم
ممنون عزیزم.افرین ب همسرت