2777
2789
عنوان

شل راه رفتن یعنی چه🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 42 پست
خوب اینجوری مصنوعی نیستم

نه  باید درست انجامش بدی   نه مثل امین حیایی😁😂😅

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا این فکر بد تو ذهنمه که  اگه محکم بیستم و قدم بردارم بهم نگاه میکنن بقیه و میگن مغرو ...

ن شما راست و محکم وایسا عادی بنظر میای

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یاده دوستم افتادم از مدرسه باهم داشتیم میومدیم داداشش دم خونه وای ساده بود از سرکوچه مارو نگاه میکرد تا رسیدیم سلام کردیم یهو با عصبانیت به دوستم گفت عین پنگوئن راه نروووووو چرا مثل پنگوین راه میرییییییی هردومون لال شدیم رفتیم تو ساختمونمون دلم واسه دوستم سوخت

این قضیه مال خیلی ساله 

آرامش

منم همش به شوهرم میگفتم حالا باید به پسرمم بگم که البته رو پسرم تقریبا موفقم ولی شوهرم😫همش باید بهشون بگم پاتو نو نکشید رو زمین..نوک انگشتای پا رو به جلو ..دیوانه شدم رفت انگار دارم سربازارو میبرم بیرون😅😅

یاده دوستم افتادم از مدرسه باهم داشتیم میومدیم داداشش دم خونه وای ساده بود از سرکوچه مارو نگاه میکرد ...

وای خدایااااا یعنی اگه من بودم اینقدر گریه میکردم هرچند که خودمم گرفتارم به ایمن موضوع

وای اره از کجا فهمیدی ی بار ایجوری رفتم شوهرم اینقدر میخندید بهم میگفت اخه زن ایجوری راه میره 😁😁

😅😅😂😂😂😅😅😂😅😅😂😂😂 آیییی

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
وای خدایااااا یعنی اگه من بودم اینقدر گریه میکردم هرچند که خودمم گرفتارم به ایمن موضوع

من گریم گرفت چه برسه به دوستم خوب بنده خدا مدل راه رفتنش این مدلی بود دست خودش که نبود 

آرامش