2777
2789
عنوان

شیر نخوردن پسرم

338 بازدید | 76 پست

سلام،مامانا پسرم ۵ ماه و دوروزشه از دو ماه و بیست روزگی با زور و تو خواب شیر میخورد تا چند روز پیش که دیگه تو خوابم درست نمیخوره دهنشو کیپ میبنده بیدارم هست اصلا با دست پس میزنه نهایت خوردنش بعد ساعتها ۵ دقیقه تس دکترم برده بودم گفت بازیگوشه .کسی تجربه ای داره

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دختر منم دقیقا همین جوری بود

چیشد چیکار کردی

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

دخترم منم اینجوری.

نهایت تا ۶ماهگی دوو اوردم..بعد شیر خشکی شد

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
اگه وزن گیریش خوبه وبه دفعات مناسب پی پی میکنه پس اندازه خودش شیر میخوره

خوب بود ولی الان و نمیدونم نبردم دکتر

دخترم منم اینجوری. نهایت تا ۶ماهگی دوو اوردم..بعد شیر خشکی شد

خودت دادی شیر خشک ؟

ازبعدطهر تاحالا جمعا ۱۰دقیقه شیر خورد ازاسترس بالاسرش نشستم خوابیده

دختر من از دو ماهگی دیگه شیر نخورد فقط تو خواب بهش میدادم از ۶ ماهگی دیگه تو خوابم نخورد

دلیلش فقط ریفلاکس

من خیلی دکتر بردم ولی نفهمیدم اخرش بردن یه دکتر اون تشخیص ریفلاکس داد ولی دیگه خیلی دیر شده بود و شیر خودمو نخورد فقط تو خواب با شیشه میخورد

از وقتی داروی ریفلاکس خورد شیر خوردنش هم خوب شد ولی چون یک ماه تو خواب شیر خورده بود دیگه عادت کرده بود تو خواب بخوره

دقیقا این مشکل منم هست

دخترم سه ماهشه همینطوری شیر میخوره در طول روز ولی وقتی میخوا دبخوابه یک ساعت بیش تر شیر میخوره

امروز دیدم خیلی گرسنشه شیر دوشیدم دوتا شیشه خورد

موندم چکارکنم واقعا 

دختر من از دو ماهگی دیگه شیر نخورد فقط تو خواب بهش میدادم از ۶ ماهگی دیگه تو خوابم نخورد دلیلش فقط ...

بابا میبرم اصلا قبول نمیکنه میگه بازیگوشه درمونده شدم دیگه انقد گریه کردم

دختر من تا شش ماهگی شیر مادر تو خواب خورد

بعدش تحت هیچ شرایطی نه تو خواب نه تو بیداری نه با شیشه هیچ جاده شیر نمی خورد

تا دکتر دوباره داروی ریفلاکس داد و تو خواب شیشه می خورد

الانم ۲۰ ماهش اگه گرسنه باشه تو خواب با شیشه بهش شیر گاو میدم 

دقیقا این مشکل منم هست دخترم سه ماهشه همینطوری شیر میخوره در طول روز ولی وقتی میخوا دبخوابه یک ...

اوایل منم اینطوری بودم رفته رفته افتضاح شد

بابا میبرم اصلا قبول نمیکنه میگه بازیگوشه درمونده شدم دیگه انقد گریه کردم

آره دکترها همین حرف میزنن

ولی آخرین دکتری که من بردم فوق تخصص بود

گفت تنها دلیل تو خواب شیر خوردن ریفلاکس شک نکن