2777
2789
عنوان

گریه شوهرم

3908 بازدید | 59 پست

سلام بجه ها من قبلا تو نی نی سایت بودم الان با کاربر جدید وارد شدم میخام گریه شوهرم بگم خیلی ناراحتم یبار از حال رفتم تو درمانگاه چشام وا کردم دیدم شوهرم گریه میکنه با صدا بلند انگار مردم یبارم دعوام شد باهاش البته مقصر خودش بود منم ساک بستم برم اومد جلوم گرفت معذرت خواهی کرد آوردم تو حیاط خم شد کفشم در بیاره با پا هلش دادم دستش گذاشت روسرش گریه کرد یبارم تو حموم حالم بد شد سرم صربه خورد از حال رفتم شب دیدم داره بالا سرک گریه میکنه بجه ها شماهم شوهرتون اینجور گریه کرده یا من همیشه باعث اشکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اشکش دم مشکشه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بدم میاد مرد هی گریه کنه .مرد تکیه گاه زنه باید محکم باشه

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »