2777
2789

سلام. دوستان ممنون میشم بگید کدوم عمل رو انجام دادین؟ چند ساله عمل کردین؟ و الان راضی هستین یا نه؟ و اینکه اگه چشممون هم نزدیک بین باشه هم آستیگمات ، میشه عمل کرد؟ و نتیجه‌ی عمل با وقتی که چشم فقط یکی از عیوب انکساری رو داشته باشه فرق میکنه؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش برات یه آزمایش مینویسه انجام میدی با توجه به نتیجه اش کلا میگه یا میتونی عمل بشی یا نه و خودش م ...

شما عمل کردین؟ راضی هستین؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من ده سال هس چشمم رو عمل prk کردم خداروشکر خیلی هم راضی ام

عوارض مثل خشکی چشم و... نداشته؟ چشمتون آستیگمات بود؟

من ۱۴ سال پیش لیزیک کردم پیش دکتر فرید کریمیان که الهی دست به خاک میزنه طلا جواهر بشه بس که عالی بود این دکتر ،شماره چشمم خیلی بالا بود 

هم نزدیک بین هم استیگمات بودم،و خیلی هم راضی ام البته من چون تو سن کم عمل کردم چشمام دو سه ساله یه کوچولو ضعیف شده ولی مشکلی ندارم باهاش

من ۱۴ سال پیش لیزیک کردم پیش دکتر فرید کریمیان که الهی دست به خاک میزنه طلا جواهر بشه بس که عالی بود ...

وااای چقدر خوب ، این آقای دکتر کدوم شهر هستن؟

وااای چقدر خوب ، این آقای دکتر کدوم شهر هستن؟

عزیزم تهرانه پاسداران بوستان یا گلستان سوم ،من از اون موقع ندیدمش ولی همیشه به همه معرفیشون میکنم از بس انسان  و با وجدانه،یادمه اون موقع ها میدیدم بعضی از بیماراش نون محلی و تخم مرغ و اینا می اوردن تو مطبش ،بعدا فهمیدم برای اون روستاییای گل که نمیتونستن زیاد هزینه کنن تخفیف قائل میشده همه عاشقش بودن

من ۱۴ سال پیش لیزیک کردم پیش دکتر فرید کریمیان که الهی دست به خاک میزنه طلا جواهر بشه بس که عالی بود ...

عزیزم میتونم بپرسم شما چند سالگی عمل کردین؟

عزیزم تهرانه پاسداران بوستان یا گلستان سوم ،من از اون موقع ندیدمش ولی همیشه به همه معرفیشون میکنم از ...

چقدر خوب ، ممنونم عزیزم از راهنماییتون🌹🌹