2777
2789
عنوان

تنبلی و پلی کیستیک و بارداری و ال دی

7389 بازدید | 50 پست

سلام من یک سال و نیمه ازدواج کردم وتاحالا اقدام نداشتیم(بارداری) از نوجوانیم اکثر نامنظم بودم و گاهی منظم.گاهی با دو دوره ال دی منظم پیشدم. الان چندماه بود که پری نشده بودم و چون قصد باردار شدن داشتیم رفتم دکتر و آزمایش کلی دادم که تنبلی شدید داشتم و دکتر دوماه متفومین داد دوماه خوردم و دو بار پری شدم و دیگه نشدم تا الان (۳۸ روز) رفتم سونو گفت چندتا کیست ریز سمت تخمدان راست دارم و چپ هم خیلی کم و گفتم میخوام باردار شم بهم دو دوره کلومیفن و دوتا آمپول اچ سی جی داد ولی من هنوز پری نشدم که قرص بخورم به نظرتون برم ال دی بگیرم بخورم دوماه و بعد کلومیفن و آمپول مصرم کنم یا اینقدر صبر کنم پری بیاد بعد؟؟؟چکار کنم؟ کیا شبیه من بودن؟ خیلی دلم نی نی میخواد

خدایا بهت امیدوارم.یا امام حسین حاجتمو بده....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر دكتر بيشتر واست مهم باشه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

من دوستم دیر به دیر میشد دکتر اول دو دوره ال دی بهش داد که مرتب شه بعد اون داروهای باردارسو مصرف کرد ماه سوم مصرفش باردار شو به نظرم پریودتو منظم کن بعد داروهارو مصرف کن چون ال دی که بخوری به احتمال خیلی زیاد دقیقا سر وقت میشی تا چند ماه بعد قطع قرص فرصت خوبیه برای داروهای تحریک تخمک گذاری

آخه دکتر غدد قبلیم در دسترسم بود بهش زنگ زدم گفتم که گفت ال دی بخر بهور حالا من نمیدونم چه مدل بگیرم!!! ال دی یاسمین یاز دیان یا.....

منم تنبلی دارم باکیست دکت به منم ال دی دادولی میگن عوارض داره

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
من کلومیفن لتروزل دگزا متفورمین مدروکسی و چندتا دیگه که یادم نیست

اها ول این دکتر که اینا رو نداد!! نمیدونم والا دکتر خوبیه من یزد هستم