2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دسرمتفاوتم باشه خوبه

شوهرم تورژیم شام نمیپزم هرشب قرار گذاشتم ازفردابراش اندازه یه پیاله دسر درس کنم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

خب من كباب تابه اي درست ميكنم سير هم بهش ميزنم بعد خيلي كوچيك ب اندازه بند انگشت درست ميكنم ميزارم سرخ شه كنارش قارچ سرخ شده با فلفل دلمه اي نگيني سرخ شده ميزارم 

بعد ساندويچش ميكنم با خيارشور و گوجه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

بزقورمه..غذای کرمان..خواهرجاریم یادم داده..گوشت ونخود کاملللل میپذه..پیازداغ میکنی سیرداغ مواد رو میکوبی کامل کشک میزنی..عالی میشه ومقوی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

ببخشید من حال ندارم تایپ کنم و یا کپی کنم بذارم اسمش میگم خودتون سرچ کنید " کبه " ی غذای عربیه ... خوشمزش من بارها درست کردم حالا چون گوشت گرونه توش چیزای دیگه هم میش بذارید مثل مرغ ، یا سبچزیات یا سویا ...

من نون بربری رو خرد میکنم تو روغن سرخ میکنم بعد روش پنیر پیتزا و فلفل دلمه و یکمم قارچ میریزم میزار ...

چه جالب

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
لازانیا بدون فرم بگید

من لازانيا رو تو تابه دو طرفه درست ميكنم 

تمام مواد لازانيارو ميچينم درش رو ميزارم يكمم روش اب اسپري ميكنم ميزارم ميپزه 

همون يه طرفش كافيه بعد ك دم كشيد مثله ماكاروني برش ميگردونم تو ظرف

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
من نون بربری رو خرد میکنم تو روغن سرخ میکنم بعد روش پنیر پیتزا و فلفل دلمه و یکمم قارچ میریزم میزار ...

میگم بجای ماکرو نمیشه رو گاز بزاریم؟

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره