من۵ساله خونه دارم دوتا بچه کوچیک دارم۴تاخونه عوض کردم این آخری رو پدرشوهرم یکی از خونه هاشو داد به ما ک۲٬۳سالی زندگی کنیم الان۱ساله اینجاییم صدبار مارو تهدید کرده ک میندازمون بیرون صدبار منت گذاشته و صدبار شوهرمو جلو بقیه تحقیر کرده ما از مال دنیا ۱۰ملیون پول داشتیم که گذاشتیم وام بگیریم واس آینده پول رهن خونه داشته باشیم خیلی خسته شدیم از حرفای پدرشوهرم خونه ای که با منت باشه رو نمیخوایم بچه ها دعا یا ختم مجرب براخونه دارشدن بلدین؟اگه کسی باهاش خونه دارشده بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
شنیدم سوره ای طلاق مجربه ولی تجربه نکردم،اتفاقا همین الان داشتم در همین مورد تو نت سرچ میکردم منم مستاجرم با ماه پونصد کرایه خدا میدونه امسال چقدر میخواد زیاد کنه منتظرم ببینم چی میگن وقت خونم تمومه
🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸