2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی طبیعی+عکس

455 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امروز تو اینترنت اتفاقی سایت" باسلام "رو دیدم.لوازم آرایشی گیاهی داشت.کسی تاحالا از این چیزا خریده خوبن؟

واسه رشد ابرو هم کلی روغن داشت گیج سدم کدوم خوبه؟!!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من خودم فروشنده ی اینطور لوازمام تاثیر داره واقعا😊

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم فروشنده ی اینطور لوازمام تاثیر داره واقعا😊

واقعا.مرسی یعنی رژهاش مثل رژهای شیمیایی خوبن؟

بعدش واسه ابرو شما چی رو پیشنهاد میکنین؟

چه جالب من استفاده نکردم . مجوز بهداشت دارن ؟ قیمت هاش کمه واسه ی بار امتحان کردن بد به نظر نمیاد&nb ...

آره منم کنجکاو شدم.حتما مجوز دارن که علنی دارن میفروشن.

واقعا.مرسی یعنی رژهاش مثل رژهای شیمیایی خوبن؟ بعدش واسه ابرو شما چی رو پیشنهاد میکنین؟

رژای بدون سرب بتونی پیدا کنی خوبه ،طبیعی هم خودت میتونی درست کنی یا گیاهیشو بگیری

ابرو روغن کرچک،بادام ،ارگان خوبه به نظرم

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@