2777
2789

سلام عزیزای من از همتون یه خواهش دارم بهم کمک کنید . راستش بعد از مدتها یه خونه برای اجازه پیدا کردیم ولی خیلی های دیگه اونو میخوان و مشخص نیست واسه ما بشه . اینجا که هستیم خیلی  اذیت هستیم و جای خوبی نیست همسایه های خوبی نداریم  و .... . واسه همین از همه تون خواهش میکنم  دعا کنید  این خونه واسه ما بشه .  این یه دعا هست که براتون میذام اصلا وقتتون رو نمیگیره در عوض منم دعاتون میکنم و ثواب میکنید .. در اخر دعا  ذکرش رو میگم همونو بگین . ایشالله خدا خیرتون بده .. هر کس دعا کنه خدا ایشالله به مراد دلش برسونتش .. برای اینکه بفهمم  برام دعا کردین  لطفا فقط یه استیکر برام بذارین .. خیلی وضعیتمون بد و حاد هست  به دعاتون نیاز دارم . خدا ایشالله  حاجت رواتون کنه ... متن دعا >

دعايى به روايت از موسى بن جعفر (ع) نقل كرده و گفته است: اين دعای عظيم الشأن و سريع الاجابه به این شرح است:

«اللَّهُمَّ إِنِّي أَطَعْتُكَ فِي أَحَبِّ الْأَشْيَاءِ إِلَيْكَ وَ هُوَ التَّوْحِيدُ وَ لَمْ أَعْصِكَ فِي أَبْغَضِ الْأَشْيَاءِ إِلَيْكَ وَ هُوَ الْكُفْرُ فَاغْفِرْ لِي مَا بَيْنَهُمَا يَا مَنْ إِلَيْهِ مَفَرِّي آمِنِّي مِمَّا فَزِعْتُ مِنْهُ إِلَيْكَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الْكَثِيرَ مِنْ مَعَاصِيكَ وَ اقْبَلْ مِنِّي الْيَسِيرَ مِنْ طَاعَتِكَ يَا عُدَّتِي دُونَ الْعُدَدِ وَ يَا رَجَائِي وَ الْمُعْتَمَدَ وَ يَا كَهْفِي وَ السَّنَدَ وَ يَا وَاحِدُ يَا أَحَدُ يَا قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَ لَمْ يُوْلَدْ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوا أَحَدٌ أَسْأَلُكَ بِحَقِّ مَنِ اصْطَفَيْتَهُمْ مِنْ خَلْقِكَ وَ لَمْ تَجْعَلْ فِي خَلْقِكَ مِثْلَهُمْ أَحَدا أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ تَفْعَلَ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِالْوَحْدَانِيَّةِ الْكُبْرَى وَ الْمُحَمَّدِيَّةِ الْبَيْضَاءِ وَ الْعَلَوِيَّةِ الْعُلْيَا [الْعَلْيَاءِ] وَ بِجَمِيعِ مَا احْتَجَجْتَ بِهِ عَلَى عِبَادِكَ وَ بِالاسْمِ الَّذِي حَجَبْتَهُ عَنْ خَلْقِكَ فَلَمْ يَخْرُجْ مِنْكَ إِلا إِلَيْكَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اجْعَلْ لِي مِنْ أَمْرِي فَرَجا وَ مَخْرَجا وَ ارْزُقْنِي مِنْ حَيْثُ أَحْتَسِبُ وَ مِنْ حَيْثُ لا أَحْتَسِبُ إِنَّكَ تَرْزُقُ مَنْ تَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ...»

سپس  هر چی که به ذهنتون برام میاد بگین و  همینطور بگید  خدایا به خیر و سلامت و برکت و خوشی  کمک کن این خونه  برای شخصی  که براش این دعا  رو خونده و  اینجا نوشته  و از ما خواسته براش دعا کنیم در بیاد و بشه مال نویسنده و به خوشی توش اسباب کشی کنن چون خودت بهتر از هر کسی حال و روزشون رو میدونی ... ایشالله الهی امین

خدا بهتون خیر و سلامت و خوشی بده خواهر های عزیزم