2777
2789

عکس بگیریاچندتابریزتونایلون ببرببین چیه سم بخروکابینت هاروچک ببین چیزی کرم آلودنشده؟حتی به پشت بوم نگاه کن

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بگیریاچندتابریزتونایلون ببرببین چیه سم بخروکابینت هاروچک ببین چیزی کرم آلودنشده؟حتی به پشت بوم ن ...

اصلا تو آشپز خونه نیستن شبا میان و تو خوابا و سالن پرن.هرجا هم نگاه میکنیم لونشونو پیدا نمیکنیم 

واسه منم یه حشرهای ریزی هست که پرواز میکنه خیلی کوچیکه اما رو مخ هستن

اره اینام خیلی کوچیکه ولی رو سرامیک خیلی مشخصه و رو اعصابمن نیشم میزنن.همه میگن بخاطرگرماست

اصلا تو آشپز خونه نیستن شبا میان و تو خوابا و سالن پرن.هرجا هم نگاه میکنیم لونشونو پیدا نمیکنیم  ...

فهمیدم چین ولی فارسیشونمیدونم ازاین حیونااکه ازپشم گوسفندمیان ازاینان سرچ کن فقط شبامیان بروسم فروشی میگت بهت

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
زیر مبلاتو میزت رو نگاه کن ممکنه زیر وسیله چوبیات تخم ریزی  کرده باشن الان هوا گرمه اومدن بیرون ...

دیشب یک و ساعت و نیم جارو روشن بود شوهرم بیچاره اینا رو میکشید تو جارو.همه جارو حتی پشت کمدا رو جارو کشیدیم حتی سقفو اگ باز امشب بیان احتمالا از بیرون میان باید سم بگیریم