عزیزم اینکه کدوم نوعش خوشمزه تره سلیقه ایی هست
ولی اونجوری ک من عاشقش هستم
روغن داغ میکنم بعد خرماها رو هسته اش درمیارم اروم اروم طوری که شکل خرما تغیر نکنه (البته میتونی هسته اش هم درنیاری و گردو هم نزاری ) برای خوشمزه تر شدن توش گردو میزاریم خرما هر کدوم در حد دوثانیه بیشتر تو روغن تفت نده چون زود سفت نیشه بعد درمیارین ارد گندم میریزم بعد تفت میدم بعد دارچین و گلاب هم میریزم دارچین طعم فوق العاده میده بهش بعد بریزش روی خرمایی ک چیدی تو ظرف
راستی حواست باشه زیاد روغن نزیزی موقع تفت دادن با ارد چون همه رو پس میده وقتی که روی خرما میریزی