2777
2789

ازش متنفرم.بخاطر جریان دیروز ک رفتیم مشاوره و جلوگیری و جورابای ک میگفت بوی پای منو نمیده .قهر بودیم.تا صبح.مامانم دو روز پیش نهار دعوتمون کرده بود.گفت جمعه بیاین.منم صبح ب خاطر مامانم گفتم اون نفهمه مشکل داریم و دیروز گفت شبزی ریز کردم.ک غذای مورد علاقه منو درست کنه.صبح رفتم باهاش حرف زدم.از ساعت نه تا دوازده حرف زدم.مثلا خوب شد.

ساعت ۱۲ مامانم زنگ زد ک نمیاین.من جواب ندادم.گفتم مامانم نهار دعوت کرده بیا بریم.گفت ب خاک مادرم قدم نمیزارم.گفتم چرا .چون تو از قبل ب بابام و من خبر ندادی ک شاید بابام برنامه ای داشته باشه.من نمیام تو خودت با بچه هات برو.فقط براز این ک منو زجر بده.اخرین باری ک رفتم خوته مامانم۴۵ روز پیش بوده.چقد دلم میخاد طلاق بگیرم

نیاد ول کن بابا 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.