من تو یه روستا دور از خانوادم زندگی میکنم جو روستاروهم که میدوتید مخصوصا اینجا من تا سوپری هم نمیتونم برم .بعد شوهرم هفته ای چهار شب فوتباله پریشب رفته فوتبال اومده دوستشو دیده رفته ساعت یک اومده 😩😩😩
دیشب خونه داداشش دعوت بودیم رفته فوتبال از اونجا رفته باهاشون شامم خورده بعد اومده.پمپ کولر مون چند وقته صدا میده یه روغن نزده بهش که دیشب سوختو تو گرما خوابیدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا پریشبم قرار بود خالم بعد یه سال از شهرشون اومده بود خونه ی خالهی دیگم مامانم ایناهم بودن .از جای خونه ما باماشین تا خونه خالم نیم ساعت راهه گفتم بریم گفت خستم بعد اومده رفته پیش دوستش من قهر کردم میگه تو همش دنبال بهونه ای😳😳😳
از سخت اون ور تر اقا هیچ کار نمیکنه میره سرکار میاد میخوابه حیاطمون بزرگه همونو نمیاد کمک کنه مرتب کنیم بعد مامانش هر دفه میاد میگه مادر اون خستس خودت تمیز کن 😰به خدا منم نمیرسم به همش