2777
2789

من تو یه روستا دور از خانوادم زندگی میکنم جو روستاروهم که میدوتید مخصوصا اینجا من تا سوپری هم نمیتونم برم .بعد شوهرم هفته ای چهار شب فوتباله پریشب رفته فوتبال اومده دوستشو دیده رفته ساعت یک اومده 😩😩😩

دلتون بی غم🌹

دیشب خونه داداشش دعوت بودیم رفته فوتبال از اونجا رفته باهاشون شامم خورده بعد اومده.پمپ کولر مون چند وقته صدا میده یه روغن نزده بهش که دیشب سوختو تو گرما خوابیدم

دلتون بی غم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا

....

جای من بودی چی میکردی

منم خیر سرم اروپا

شوهر منم بیشتر وقتا تا ساعت دو سه شب تو قلیونی‌ یه 

حالا خوبه دو سال اول ازدواج که جمعه و شنبه شبا تا صبح تون دیسکو بود 

منم با یه بچه تو شیکم تنها تو خونا

حالا پریشبم قرار بود خالم بعد یه سال از شهرشون اومده بود خونه ی خالهی دیگم مامانم ایناهم بودن .از جای خونه ما باماشین تا خونه خالم نیم ساعت راهه گفتم بریم گفت خستم بعد اومده رفته پیش دوستش من قهر کردم میگه تو همش دنبال بهونه ای😳😳😳

دلتون بی غم🌹
ینی نیومده دنبال تو؟؟؟؟ با جو روستا چیکار داری زندگیتو کن

نه عزیزم برادر شوهر روستا نیست یه جای دیگس این اقا با بچه های تیمش رفته شام با اینکه میدونست دعوتیم

دلتون بی غم🌹
 ای بابا .... جای من بودی چی میکردی منم خیر سرم اروپا شوهر منم بیشتر وقتا تا ساعت دو سه شب ...

الهی یدونم چقدر سخته منم وقت حاملگیم خیلی تنها بودم این اقاهم محل نمیزاشت همش گریه میکردم میگفتم زشت شدم

دلتون بی غم🌹
اخی شرایط سختیه

از سخت اون ور تر اقا هیچ کار نمیکنه میره سرکار میاد میخوابه حیاطمون بزرگه همونو نمیاد کمک کنه مرتب کنیم بعد مامانش هر دفه میاد میگه مادر اون خستس خودت تمیز کن 😰به خدا منم نمیرسم به همش

دلتون بی غم🌹
وا چ بیخیاله شوت بزن زیرش😂😂😂

همین بیخیالیش عذابم میده دیشب جاریم میگه باهاش قرقر کن ولی بخدا من اگه بهش اعتراض میکنم میگه توهمش قهری دلت بهونه میگریه

دلتون بی غم🌹