2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری

76 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ی هفته هس ک پریودم عقب افتاده دیروز بی بی چک زدم مثبت بود ازمایش خون هم زدم مثبت اما لک بینی کم رنگ دارم زرد رنگ چند روزی هس مقدار کمی.اما امروز یذره لک قرمز کمرنگ دیدم خیلی ترسیدم یعنی از چیه نکنه پریود میخام بشم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا برو دکتر من که بیبی زدم مثبت بودازمایشم دادم روزه بعدش اول لک کم بود تا عصرش کلی خونریزی کردم گ ...

وای منم ازین میترسم چند روز پیش گرمی خوردم نمیدونستم.شانسم امروزم جمعس

وای منم ازین میترسم چند روز پیش گرمی خوردم نمیدونستم.شانسم امروزم جمعس

برو اورژانس بیمارستان 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
ب نظر شما میشه هم ازمایش هم بی بی مثبت باشه ولی اشتباه شده باشه؟

عزیزم الان فقط و فقط استراحت مطلق کن و هیچ کاری نکن چیزای گرمی اصلا نخور.حمام نرو این چند روز یا اگه رفتی آب داغ مطلقا ممنوع.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍