2777
2789

من پلی کیستیک بودم و تنبلی تخمدان شدید داشتم. با دارو و آی یو آی باردار شدم. میخواستم بدونم ممکنه بعد از زایمان مشکلم حل بشه و خودم بتونم باردار شم؟ کسی تجربه ای داره؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

سلام منم تنبلی دارم این ماه لتروزول و آمپول اچ سی جی.

فعلا که باردار نیستم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم تنبلی دارم هم کیست با این تفاوت که شوهرمم نمیذاره باردار بشم 

موندم چیکار کنم ۳۳ سالم شد

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

سه چهار سال

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من هم تنبلی دارم هم کیست با این تفاوت که شوهرمم نمیذاره باردار بشم  موندم چیکار کنم ۳۳ سالم شد

اول اینکه شوهر تو راضی کن تا باردار بشی و اگه نشد برو دنبال درمان خودت

سلام منم تنبلی دارم این ماه لتروزول و آمپول اچ سی جی. فعلا که باردار نیستم.

انشالله که میشی

من هم تنبلی دارم هم کیست با این تفاوت که شوهرمم نمیذاره باردار بشم  موندم چیکار کنم ۳۳ سالم شد

وای دختر منم شرایط تورو داشتم 32 سالمه.بزور راضیش کردم.

الان یکساله اقدامیم حتی با دارو نتیجه نگرفتم. حالا خودشم پشیمونه. 

زودتر راضیش کن که درمان رو شروع کنی چون اینطوری نیست که هر وقت بخواهی فوری باردار بشی. حتی ممکنه با دارو هم نشی.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
انشالله که میشی

مرسی ممنونم. انشاالله

وای دختر منم شرایط تورو داشتم 32 سالمه.بزور راضیش کردم. الان یکساله اقدامیم حتی با دارو نتیجه نگرفت ...

۵ ساله ازدواج کردم علاوه بر اینا مشکل هورمونی هم دارم از روز اول دکتر گفت بعد ازدواج اصلا پیشگیری نکن اما شوهرم هر کاری میکنم راضی نمیشه دارم دیونه میشم از دستش

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اول اینکه شوهر تو راضی کن تا باردار بشی و اگه نشد برو دنبال درمان خودت

راضی نمیشه 

درمان هم چه فایده داره همش باید دارو بخوری و هیچی به هیچی

راضی نمیشه  درمان هم چه فایده داره همش باید دارو بخوری و هیچی به هیچی

چرا با دارو تنبلی تخمدان خوب میشه یا حداقل شدید تر نمیشه

چرا با دارو تنبلی تخمدان خوب میشه یا حداقل شدید تر نمیشه

خدا کنه خوب شم