2777
2789
عنوان

بدجوری ترسیدم😓

795 بازدید | 43 پست

بچه ها اون تاپیکی ک برا دزدیدن ادما بود و خوندم ازاونموقع انقد ترسیدم،،،

مسیر دانشگاه پرند ادم ربایی‌،،تجاوز،،گروگان گیری وجودنداره ؟؟؟؟

دارم خل میشم ،،میگم نکنه برم اطرافشم خاکی و خلوته بدزدنم یه بلایی سرم بیارن‌،،

بیاید بگید ببینم چیکار کنم،،

باچی ازمترو تا یونی برم بیام ک امنیت داشته باشه؟؟؟.ون،،تاکسی،،اتوبوس😢😢😢😢

عزیزم همه جا این خطرات هست حتی جلو در خونه ادم

ولی سعی کن با شخصی جایی نری

منم دانشگاهم وسط بر و بیابونه ولی از مترو که در میومدم خطی بود فقط با اونا میرفتم و میومدم شده بود کلی صبر کنم ولی با خطی میرفتم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه جا این خطرات هست حتی جلو در خونه ادم ولی سعی کن با شخصی جایی نری منم دانشگاهم وسط بر و ب ...

همون تاکسی منظورتونه ؟؟

من الان توگوگل خوندم یه تاکسی خطی ب یه دختر ۱۷ تجاوز کرده بود،،

با اتوبوس 

اسنپ 

درضمن فالله خیر حافظ و هو ارحم الراحمین 

توکل کن بخدا و برا خودت صدقه بده و آیت الکرسی بخون و سوار ماشین های شخصی و راننده های مشکوک نشو هیچ نمیشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
همون تاکسی منظورتونه ؟؟ من الان توگوگل خوندم یه تاکسی خطی ب یه دختر ۱۷ تجاوز کرده بود،،

😓اقا خط یازده از همه بهتره....درسته شب از پادرد مینالیم ولی حداقل تو خونه خودمون مینالیم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

یادمه یه سری امتحان داستم دیرم هم شده بود

یه مسیری بود از این خط تاکسی ها یه نفر جا داشت منم دیرم شده بود خوشحال شدم

اومدم سوار ماشین شم دیدم راننده چشماش یه جوریه نمیدونم چرا ولی احساس کردم خیلی انرژی منفی داره

منم بیخیال شدم سوار نشدم گفتم با ماشین بعدی میرم

چند هفته بعد عکس همون راننده البته چشاش رو خط کشیده بودن با اسم اون خط تو روزنامه گذاشتن که دخترا رو میدزدیده و بهشون تجاوز میکرده

خیلی وحشتناک بود

من هنیشه آیه الکرسی میخونم فقط از اون میدونم که بلایی سرم نیومده

همون تاکسی منظورتونه ؟؟ من الان توگوگل خوندم یه تاکسی خطی ب یه دختر ۱۷ تجاوز کرده بود،،

اره عزیزم

با مترو میری؟

خب تومحوطه مترو اصولا خطی برای دانشگاه ها دارن دیگه همشونم شناخته شده هستن مخصوصااااا برای متروهاایی که نزدیکش دانشگاه هست و محیطش اینجوریه امنیتشون بهتره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
یادمه یه سری امتحان داستم دیرم هم شده بود یه مسیری بود از این خط تاکسی ها یه نفر جا داشت منم دیرم ش ...

وای نگو توروخدا،،،،😢😢😄

خدالعنتشون کنه بحق امام زمان

عزیزم اصلا بیابون رو پیاده نرو خیلی خطرناکه اتوبوس بهتره چون شلوغ تره کلا حواستو جمع کن دیگه میبینی مصلا تاکسی چندتا خانمن با تاکسی برو البته به خانما هم اعتماد نکن الان همه جور آدم ربایی هست متاسفانه آدم گاههیم نمیتونه با ماشین شخصی بره بعضی مسیرارو

کاربری دست ۳ تا دوسته
اره عزیزم با مترو میری؟ خب تومحوطه مترو اصولا خطی برای دانشگاه ها دارن دیگه همشونم شناخته شده هستن ...

منرو ایستگاه شاهد پیاده باید بشم،،هنو نمیرم دانشگاه،،ازمهر میخوام برم ترم اولی ام