2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لادن جون اجازه هست مامان بهمن هم بیاد؟
من به شدت فیلم لازمم. یه زمانی خوره ی فیلم بودم بعد از به دنیا اومدن پسرم دیگه خیلی کم میبینم.
یکی از فیلمهایی که دیدم و ازش لذت بردم "پیانیست" رومن پولانسکی بود. داستان واقعی یه خانواده ی یهودی تو جنگ جهانی دوم. به شدت تأثیرگذار.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
حتما مهرشین جون . من بالا نوشتمه که همه می تونن بیان

وای این فیلم پیانیست عالیه . حتما برامون در موردش بنویس . رومن پولانسکی کارگردان مورد علاقه منه.
فیلم پیانیست کلی جایزه برده. ولی متاسفانه من به خاطر صحنه های جنگی که داشت نتونستم کامل ببینمش. حتما برامون درموردش بنویس عزیزم. مرسیییییییی
‎چقدر دوست داشتنی هستند، آدمهایی که، شبیه حرفهایشان هستند
فیلم مستاجر رومن پولانسکی هم خیلی عالیه. اگه ندیدی حتما ببینش. خودش بازیگر نقش اولشه.

رومن پولانسکی
آپلود عکس
یه پیشنهاد هم بدم اگه راجع به فیلمی بحث شد خوبه که تو نت سرچ کنیم در موردش و اینجا بنویسیم . هیچ اشکالی نداره. من خودم الان جزئیات فیلم مستاجر رو یادم رفته حتما تو نت سرچ میکنم و درموردش اینجا می نویسم. گفتم اینو بگم که راحت باشین . حتی کسایی که فیلم پیشنهادی رو ندیدین اینکارو بکنن و برامون اینجا مطلب بذارن . مرسییی
پیانیست واقعا فیلم زیبایی، اما من مستاجر ندیدم حتما اولین فرصت تهیه میکنم و میبینمش
دیشب شبکه 4 فیلم اولیور تویست اثر رومن پولانسکی رو گذاشت اونم فیلم قشنگی بود

لادن جون برنامت اینه که فیلم معرفی و بعد هم نقد بشه؟ برنامت بگو دوست خوبم
Lilypie Fourth Birthday tickers
ای ول لادن جون
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
آیدا جون هم نقد کنیم هم خلاصشو بنویسیم . کتاب هم همینطور. اگه کتاب یا فیلمی که معرفی میکنین رو کسی دیده باشه میشه در موردش بحث کرد. اگر نه همون خلاصلشم بنویسین خیلی خوبه. اطلاعاتمون میره بالا.
خب برای شروع به نظرم از فیلم و کتاب ایرانی بنویسیم بهتر باشه . چون برای همه آشناست ولی در مورد فیلمای خارجی بحث کردن یه خورده فکر کنم مشکل باشه. باید یه مقدار پیش بریم تا بحثو تو دستمون بگیریم.

آپلود عکس
کتاب "چراغ ها را من خاموش میکنم" رو بهتون معرفی میکنم . نوشته زویا پیرزاد . جایزه بهترین کتاب رو هم گرفته .

خلاصه رمان: زنی ارمنی با شوهر و سه فرزندشان در آبادان سال‌های پیش از انقلاب زندگی می‌کنند. زندگی زن بدون حادثه مهمی پیش می‌رود. البته مشکل خاصی هم ندارد. به جز عدم توجه کافی شوهر و الباقی توقعات زنانه. بعد زن احساس می‌کند علاقه‌ای بین خودش و مرد مجرد همسایه به وجود آمده است. قدری بیان کشمکش ور اخلاقی زن با ور احساساتی او. اگرچه چندان هم در پی پس زدن مردک نیست. و تا انتها برای یک رابطه نزدیک‌‌تر مرد خود قدمی پیش نمی‌گذارد وگرنه بعید است زن مخالفت جدی‌ای بکند..

این خلاصه رو سرچ کردم اینجا نوشتم . خودم خوندمش خیلی دوستش دارم . اگه کسی خونده نظرشو بگه
دوستای عزیز اگه این کتابو نخوندین یا براتون جالب نیست. کتابایی که خودتون خوندین یا فیلمایی که دیدین رو بنوسین.
من دارم میخونم نصفه است
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.