2777
2789
عنوان

آدم باید باب میل شوهرش....

1382 بازدید | 76 پست

به نظرتون درسته که میگن اونجوری که همسرت دوست داره باید لباس بپوشی؟ اگه مثلا از مانتو جلوباز بدش میاد نباید بپوشی از شلوار کوتا اگه بدش میاد نباید بپوشی خوشش نمیاد آستینت کوتاه باشه! نباشه!شما میگین به درک که خوشش نمیاد و به سبک خودتون لباس میپوشین یا بهش گوش میدین و جوری که اون دوس داشته باشین لباس میپوشین؟

لطفا به دور از کینه و تیکه نظر بدین. مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری که نه سیخ بسوزه نه‌کباب

عوضش چیزهایی هم که من خوشم نمیاد سعی میکنه انجام نده

باید دو طرفه باشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

من یه چیزی بین اونی که خودم میخام و اونی که اون میخاد شدم😅

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

شوهر من اصلا کاری نداره نمیدونم اگه گیر میداد چکار میکردم😕

ولی سعی میکردم اونیکه خودم دوست دارم انجام بدم

البته نه جوری که بهش بر بخوره نزدیک به نظرش

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

من اوایل شوهرم خیلی گیر مبداد به میلش بودم تا دیگه یواش یواش هم اعتماد کرد هم نظراتش عوض شد کاری بهم نداره نه خبلی زننده بپوشم ولی به روزم و ارایش دارم

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم

من رو همین شکلی که بودم دیده و پسندیده پس من همینی که هستم میمونم چیز دیگه ای میخواد بره بگرده پیدا کنه. کارخونه ادمسازی نداریم که واسش عوض شم

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

اره دیگه باید به سلیقه ش احتزام بزاریم تا حدودی

من الان سر چادر خیلی بحث کردم ولی قبول نکرد

من چادر ساده میپوشم دوست داستم دانشجویی بپوشم ولی زیر بار نرفت 

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه