2777
2789
بزن توی گوگل خرنوب خیلی خوبه از عطاری بگیر بده شوهرت عالیه 👌 جنسینگ هم خوبه .

من خرنوب،جنسینگ،گرد لقاح خرما رو باهم اسیاب کردم‌ریختم‌تو عسل...هرروز یه قاشق مرباخوری میدادم به همسرم...

تا ده روز دیگه مشخص میشه باردارم یا نه😔دعا کنید برام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خرنوب،جنسینگ،گرد لقاح خرما رو باهم اسیاب کردم‌ریختم‌تو عسل...هرروز یه قاشق مرباخوری میدادم به همس ...

انشااله جواب بگیری

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕
من خرنوب،جنسینگ،گرد لقاح خرما رو باهم اسیاب کردم‌ریختم‌تو عسل...هرروز یه قاشق مرباخوری میدادم به همس ...

انشاالله درست میشه توکل به خدا همیشه 

اگه داد رحمته اگر هم نداد حکمته.

ممنون از راهنمایی هاتون ولی دیگه حوصله دوا درمون نداریم، آی وی اف هم جواب نداده، حتما الان وقتش نیست ...

صبر اوج احترام به حکمت خدا هست ولی هیچوقت ناامید نشو. همیشه بهترین اتفاق ها در لحظه اخر می افته.

متاسفانه با آی وی اف هم جنین تشکیل نشد، استخاره کردم بعدش آیه صبر اومد😭😭

ان شاله درست ميشه نگران نباش منم دوسال پيش طبيعي باردار شدم سقط شد فهميدم شوهرم مشكل داره دوسال درگير بودم تا آي وي اف كردم الان باردارم

پيگير باش حتما نتيجه ميگيري

ميكرو چي؟ جواب نميده؟

ديگران راقضاوت نكنيم.
آمین من‌مهر سقط کردم احتمال دادن‌نطفه ضعیف بوده. بااین‌معجون خواستم همسرم کمی تقویت بشه. دیگه خد ...

عزیزم شما به سلامتی باردار شدین؟ ممکنه بگید برای تقویت همسرتون چی نتیجه داد؟

عزیزم شما به سلامتی باردار شدین؟ ممکنه بگید برای تقویت همسرتون چی نتیجه داد؟

من خرداد حامله شدم.

الحمدلله تا الان بخیر گذشته

همون معجونه و ویتامین ث و اسید فولیک و مولتی ویتامین و گوشت شتر و معجون شیرموز با تخم بلدرچین و چهارمغز با عسل و.....

اما امان از استرس خودم که ۷ماه طول کشید تا حامله بشم😕

ماه اخر ۱۴تا گلسر نذر حضرت رقیه کردم و تو دلم مطمئن بودم جواب میگیرم و حامله شدم ....