من نخوندمش عزیزم اما اینجا یکی از کاربرها رمانهای خانم گلکارو میزارن خیلی جذاب و قشنگه.روزی یه قسمتشو میزارن
تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چون رمان ایرانی نمیخونم جز رمان ایران باستان اخریشم خورشید تیسفون بود سه جلد بود خیلی عالی ...
رمان ایران باستان چیه
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
یعنی مثلا درمورد ایران زمان ساسانیان و هخامنشیان دو سه بار کتابای جلال ال احمد و سیمین دانشور خوندم ...
ن ممنون رمان خون حرفه ای ام من ولی فقط شاهکار های ادبی رو میخونم از نویسندگان قوی
اتفاقا ادبیات ایران هم در حوزه رمان خیلی قوی هست رمان نویسان خیلی خوبی داریم ک با اون رمان های عامه پسند عاشقانه خیلی متفاوتند
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.