2777
2789
عنوان

آب قلم گاوی برای بچه

30494 بازدید | 30 پست

دوستان میگن آب قلم گاوی برای معده بچه خ سنگینه درسته؟ میگن معدش هضم نمیکنه واسه همین دیگه اون روزش بی اشتها میشه. پسر من ده ماهشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من آبشو میگیرم میذارن فریزر هر وقت خواستم درمیارم گرمش میکنم توش نون سنگک میریزم میدم میخوره نی نی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آبشو میگیرم میذارن فریزر هر وقت خواستم درمیارم گرمش میکنم توش نون سنگک میریزم میدم میخوره نی نی

اینطوری که خیلی سنگینه

تیکه تیکه کوچیک بذار فریزر وقتی غذا براش درست میکنی یه تیکه کوچیک بنداز تو غذا

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

نمی‌دونم سنگین ک هست حالا امتحان می‌کنی دیگه ببین بی اشتها میشه!من آبشو تو جا یخی میریختم یخ میزد هر دفعه دو تیکه میکندم تو سوپ میریختم 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

وقتی کامل جوشوندی بذار کنار سرد بشه

روغنی که روش جمع میشه آروم بردار برای غذا مصرف کن

قلم ها رو تکون بده مغزها خارج بشه بعد بریز داخل مخلوط کن تا یه دست بشه و بریز داخل ظرف تو یخچال بزار مثل ژله ببنده. برش بزن اندازه ی قند بزرگ و اونا رو فریز کن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

وست عزیز .

قلم گوسفند و شتر بگیر .

قلم گاو خوب نیست .

خلط غلیظ در بدن ایجاد میکنه و خوردنش سردی جبران ناپذیر به بدن میده .

قلم گوسفند که اینجا کیلوییه . 7 یا 8 تاش میشه یک کیلو که میفروشن بعضی قصابیا . البته زیاد جدا نمیفروشن و رو گوشت میدن .

قلم شترم که دونه ایه .

دونه 10 یا 15 تومنه .

قلم شترو بگو قصابی برات تکه کنه چون بزرگه نمیره تو زودمز .

معمولا سه تیکه خوبه .

یکیشو بزار تو زودپز بزار بجوشه و اول کفشو بگیر

بعد پیاز و زردچوبه بزن بهش بزار مثل آبگوشت که میپزی نیم ساعت یک ساعت بجوشه .

بعد بزار سرد بشه و روغنشو از روش بگیر

آبشو چند وعده کن تو ظرف بزار واسه تو خورشت یا سوپ خیلی ام خوشمزه میشه

روغنشم جدا بریز تو غذا

اگر بجوشه تو غذا بو نمیده

روغنشو بگیری و جدا استفاده کنی بهتره چون خیلی چربه 

کلا هر تیکه شم میتونی وقتی جوشید آبشو جدا کنی باز آب بریزی بجوشه چون خیلی چربه و باز عصاره پس میده .

پ

پای مرغم کلسیم داره که اونم میتونی بگیری بجوشونی و استخوناشو جدا کنی حالت ژله ای میشه و بدی دخترت .

طعمشم مثل پاچه گوسفنده و اتفاقا خوشمزه ست .

فقط کلسترولش کمی بالاست زیاد استفاده نکن پای مرغو .

توضیح بیشتر خواستی بگو تا بدم .

ولی اینو من طی تحقیقات طب سنتی که روش خیلی کار کردم گفتم و خودمم استفاده میکنم☺