2777
2789

يه سوالشون مثلا اينه كه توي مهد كودك يا پيش دبستاني كه ميرفتي ،اگر يكي اذيتت ميكرد چه كار ميكردي؟! 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم کلاس اولیه ولی سال گذشته برای پیش بردمش و دیگه همون کافیه

نه باید دوباره ببری

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

بچه ها من بردم ثبت نام 

ولی حرفی ازسنجش نزدن

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
مدرسه همونو گرفت گفت نیازی نیست  کامل بود دیگه ..بچه مگه عوض میشه؟

اگ گفتن نیازی نیس ک هیچی ...اخه سنجش واسه کلاس اول خیلی سخت میگیرن

سلام

به نظرم با خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان یه مشاوره داشته باشید،  ایشون دراین زمینه سنجش قبل از مدرسه کودکان تخصص کافی دارند و تو تهران بینظیرند

اسم ایشون رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشد و شماره منشی جهت رزرو وقتشون هست.