2777
2789
عنوان

جدا بشم یانه

781 بازدید | 61 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر میخواستم نظرات شمارو هم بدونم بر حسب تجربه تصمیم دروستی بگیرم من 3ماهه که عقد کردم شوهرم خیلی عصبیه الکی گیر میده سر چیزای الکی دعوا میکنه یا تهدید میکنه کا منو میزنه یا جدا میشه من خیلی دوسش دارم هرجور که میخواد لباس میپوشم هر کاریم که گفته نه نگفتم ولی اون برعکس اصن به حرفام گوش نمیده یا اینکه درمورد چیزیم بحثمون بشه اصن فرصت حرف زدن نمیده همش تهدید میکنه که منو میزنه یا میکشه یا جدا میشه و ادعا میکنه که دوسم داره و عاشقمه نمیدونم چیکار کنم اصن خیلی سردر گمم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
1
0
0%
1
0
0%
1
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاآخر عمر اینجوری شخصیتا آدم بشو نیستن،با گذشت زمان وحشی گریاشون شدیدترهم میشه

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

الان ک دوران گل وبلبلتونه تهدید ب زدن وطلاق میکنه 

برید سر خونه زندگیتون چی ....

باهاش اتمام حجت کن . اگه نمیدونی چی بگی برید درحضور مشاوره باهم صحبت کنید  تا اون کمکتون کنه .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

تو اگه قراره  اونی باشی ک اون میگه پس کی تو باشه ؟

نکنه چن سال دیگه با دوتا بچه میخوای به این نتیجه برسی ؟

تهدیدت میکنه ک جدا میشم ؟

اگه عاشقت بود بنظرت این حرف امکان داشت از دهنش در بیاد؟

الانم از ترس مامان بابات نمیزنه تورو پس فردا ک زنش شدی تیکه پاره ات میکنه ؛/

حالا از من گفتن بود ...

نه جدا نشیا،

بذار ناقصت کنه،یا اینکه بذار ازدواج کنی یه بچه بیاری بعد جدا شو،

خب گل من،شما که نیبینی اوضاع روحیش خرابه و مشکل روانی داره،سه جلسه برید یه مشاور خوب،بعد قشنگ به حرفاش گوش بده و تصمیم بگیر،تو این شرایط عاشقمه و عاشقشم فقط کار رو خراب میکنه و باعث میشه احساسی عمل کنی،

بعد ازدواج بدتر میشه 

منطقی تصمیم بگیر نه احساسی چون اگه منطقو نادیده بگیری احساستم از بین میره ولی اگه با منطق پیش بری بعدا میتونی باز هم احساسو تجربه کنی 

و اینم بگم شما بیشتر وابسته هستین تا اینکه دوسش داشته باشین 

اگه قرار باشه همینطور پیش برین کم کم به یه زن افسرده و تندخو عصبی تبدیل میشین

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

شرایطش مثل منه شوهرم دو ماه بعد نامزدی دخترینو ورداشت زور گفتناش کتک زدن تو نامزدی فحس دادن ناموسی اوه وحشتناک سر همسایمون فاحشه گفت بهم از خونه لخت انداخت بیرون کنار مادر پدرش کتکم زد شبا بحثمون میشد ترکم میکرد میرفت وقتی اشتباهی میکردم میگفت بیا کونمو بوس کن بخدا دروغ نمیگم الان احساس میکنم اعصابم ضعیفه خیلی

نه جدا نشیا، بذار ندقصت کنه،یا اینکه بذار ازدواج کنی یه بچه بیاری بعد جدا شو، خب گل من،شما که نیبی ...

نمیدونم انقد بمن فرصت حرف زدن نمیده که بعضی وقتا مجبورم صدامو بالا ببرم که او میگه متنفرم صداتو بالا ببری عصبی تر میشم خوب مجبورم چون به حرفام گوش نمیده همیشه حق به جانبه میگه فقط حق بامنه 😔