2777
2789
عنوان

لعنت بهم شوهرم زدم😔

2986 بازدید | 113 پست

از دست خواهرشو مادرش عصبی بودم تو دو تا تاپیک قبل گفتم.امروز خواهرش اینا رفتن منم جنی شده بودم عقده این چن روز تو دلم بود و دادو بیداد کردم یهو یه چیزی گفتم رفتم 3 بار زدم تو صورتش شوکه شد اونم با مشت هولم داد استخونام خورد شدن منم چنگ انداختم خون اومد بازوش...بغلم میکرد میدونست روانی شدم ارومم کرد اما صداش میلرزید از بغض😢 منو گذاشت خونه بابام رفت سرکار... عذاب وجدان دارم

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دیییییییوووووااااااانه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

وای خدا چ کاری کردی جریان چی بوده اونارو میزدی

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)