2777
2789
عنوان

اگ باردار باشم چیکار کنم ؟😦

198 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.دوتا بچه کوچیک دارم

دوسال و دوماه دخترم.پنج ماهه پسرم.

ب سختی بچه اولمو باردار شدم.بعد از سه سال با کلی دوا و درمون و ای وی اف.ک خدا طبیعی بهم داد جفتشونو.الان یازده روز بعد پاکی ی لک قهوه ایی دیدم و دیگه هیچی ندیدم.11 تیر موعدمه.وای اگ لک لانه گزینی باشه چی؟طبیعی جلوگیری داشتیم.دارم سکته میکنم

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار دیگه ای نمیتونی بکنی 

دعا کن سالم باشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اخه طبیعی ک نمیشه جلوگیری 

حلوگبزی یعنی ک ان دوم 

یعنی ای یودی 

یعنی قرص اورژانسی 

بازاونام احتمال داره یوقت جواب نده 

اونوقت شمامیکی طبیعی خخخخ 

چون بچه نمیخوای گفتما

سفت وسختتررعایت کن 

ک بعدادلت نلرزه 

وخدایی که بشدت کافیست
وااا خوب جلوگیری طبیعی نکن یعنی کاریه ک میکنین نمیدونین چیه😐

همیشه طبیعی بود کلا قبل اینکه تصمیم ب بچه دار شدن سر دخترم داشته باشم.فک نمیکردم خطا بره.الانم همسرم میگه من مطمنم

نه بابا لانه گزینی انقد زود نیست که بعدشم وقتی بچه نمیخوای چرا سفتو سخت جلوگیری نمیکنید؟!!!!!! طبیع ...

حالا ک شده.چه خاکی بریزم اخه😢

خانما چرا میگید طبیعی نمیشه؟!

نمیشه زمانی که مرد کنترل نداشته باشه و بیاختیاری داشته باشه 

خواهر من ۱۷ سال طبیعی بود بعد تصمیم گرفتن دومی رو بیارن 

دوماه بدون طبیعی داشتن که باردار شد 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
رابطه مشکوک داشتین؟بچه دوم هم ناخواسته بوده؟؟

نه دومی رو میخواستیم چون سخت باردار شدم گفتیم ممکنه طول بکشه تا باردار شدم اما لطف خدا بود و زود باردار شدم