من ۴سال پیش هاشور زدم،الان خیلی کمرنگ شده، عروسیمم نزدیکه، چیکار کنم الان ابروهامو؟؟ میخوام یه سر و سامونی به ابروهام بدم! بنظرتون دوباره هاشور بزنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
اا منم سالن مریم حمزه ای میکرو تلفیقی کردم با یکی از پرسنلشون به اسم پریا راضی ترینم هر چی گفته بودم برام انجام دادن دقیقا مطابق نظر مشتری کار رو انجام میدن خیلی هم برخودشون عالیه
بگو ک نیستی فقط ، خدای جا نمازها ...بگو ک چاره سازی و خدای چاره سازها 😔
بچه ها من این تاپیکُ زدم چند وقت پیش که قبل از عروسیم بود! الان مراسمم هم بخوبی برگزار شد! ابروهامم نه هاشور زدم دوباره، نه فیبروز! شاید باورتون نشه که خودم آرایشمو انجام دادم و عالی شد تا آخره شبم تکون نخورد! ابروهامم خودم هاشوری درست کردم با ژلِ ابرو، محشر شد😍