2777
2789

سلام خوشگلا من دوماه دیگه عروسیمه دنبال یه ارایشگاه خوبم از بین کل ارایشگاها فرنوش جبیری و ساقی پیرویو انتخاب کردم کسایی ک اطلاع دارن راهنماییم کنن ک کدومش بهتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا فرنوش جبیری.من عروساش دیدم واقعا ناز دستشون میکنه ساقی پیروی نه بیشتر آرایش می‌کنه اونم غلیط یکم از مد رفته ارایشاش .اگه هم می‌خوای بری زودتر برو وقت بگیر اونم اگه بها وقت بدن خیلی دیر اقدام کردی

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ

فرنوش جبیری افتضااااحه. من با خواهرم برای عروسیش رفتم هرچی هم گفت میکاپ لایت میخوام ،هم برنزش کرد هم رژ قهوه ای و خط لب قهوه ای مثه سبک ۲۰سال پیش . و فوق العاده زمخت درست کرد. زیر بار هم نمیره.ساقی پیروی ندیدم کارشو اما  آذین رو دیدم عالیه

فرنوش جبیری افتضااااحه. من با خواهرم برای عروسیش رفتم هرچی هم گفت میکاپ لایت میخوام ،هم برنزش کرد هم ...

آذین کجاست

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ
اره یکی از فامیل ماهم اونجا بود خیلی عوض شده بود

من و 4 تا از عروسی دیگه فامیل رفتیم هممون عالی شدیم خیلی کارش خوب بود واقعا شادی هم تعریفش رو شنیدم 

دوستم فرنوش بود با اینکه خودش فوق العاده قشنگ بود ولی اصلا قشنگی معلوم نبود 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔