2777
2789

من باردار بودم ینی ازمایشام مثبت بود البته بتام کند بالا میرف ، تا هفته هفتم سونو میرفتم هیچ اثری از ساک نبود . خارج رحمم نبودم. دکترم نمیفهمید علایم بارداری از کجاست. تا اینکه تو هفته هفتم یهو خونریزی پیدا کردم و لخته های بزرگ ازم دفع شد و بتام منفی شد . دکتر گف بهر حال اینا یجا بوده که الان دفع شده . 

کسی شرایطش مثه من بوده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين يعني حامله نيست ادم؟

نه دیگه البته مال من اول رشد بتام خوب بود ولی هفته ۵ یهو شروع به لکه بینی کردم بعدم رعتم دکتر گفت ساکو ندیدم دوباره آزمایش دادم بتام اومده بود پایین دکترم بهم گفت داره دفع میشه .تو بارداری شیمیایی عدد بتا بالا میره ولی سلول تخم تو رحم جایگزین نمیشه و متاسفانه دفع میشه.😔