2821
2789
نوش جانتون عزیزم  من خودم مرغ رو اینجوری خیلی دوست دارم ما بهش میگیم خورشتی😋😍با دلمه و هویج ...

خب اینجور جاها به روش خورشتی بپز آبشو برا شوهرت نریز کنارشم سیب زمینی بذار 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نوش جانتون عزیزم  من خودم مرغ رو اینجوری خیلی دوست دارم ما بهش میگیم خورشتی😋😍با دلمه و هویج ...

شوهر منم دوس نداشت 

ولی اینو آب ن ریختم 

با آب سبزیجات پخت خوشمزه شد 

با دستور سایو جان پختم 

وگرنه اصلا مرغ رو سرخ نمیکردم نمیخواد 

اصلا نریختم

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لعنتی درگیر تزییناتت شدم😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببين من كيم فقط

مرضي مايا خوابيد پريدم رو اين .🤣🤣🤣 نميدوني چقدر دوس دارم اين لعنتي رو 🤣🤣🤣

اخه ديشب شامم تنها هم بودم تزيين رو فاكتور كردم 😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
شوهر منم دوس نداشت  ولی اینو آب ن ریختم  با آب سبزیجات پخت خوشمزه شد  با دستور سای ...

من اول مرغو سرخ میکنم بعد تو زودپز پیازو سیرو فلفل دلمه ای و هویج میریزم تفت میدم بعد رب گوجه و زردچوبه بعدم یه کم ابو مرغارم میذارم تو سس نیم ساعت زمان میدم اوف عالیه 😍

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خب اینجور جاها به روش خورشتی بپز آبشو برا شوهرت نریز کنارشم سیب زمینی بذار 

خب آخه میگه توی آب مرغ هیچی نباید باشه از فلفل دلمه متنفره هویج رو هم میگه مرغ رو شیرین میکنه نریز😐

من مرغ رو با ادویه و پیاز میپزم بعد سرخ میکنم سیب زمینی سرخ کرده هم میذارم آبش رو هم میذارم غلیظ میشه کنارش سرو میکنن

ولی هر موقع میرم خونه مامانم اون عزیزِ نازنین برام درست میکنه😍

.Pain🔥you made me a believer

من اول مرغو سرخ میکنم بعد تو زودپز پیازو سیرو فلفل دلمه ای و هویج میریزم تفت میدم بعد رب گوجه و زردچ ...

اینم درست کردم از سایت آشپزی دو نفره عالیه 

ولی اینم محشر بود امتحان کنین

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
خب آخه میگه توی آب مرغ هیچی نباید باشه از فلفل دلمه متنفره هویج رو هم میگه مرغ رو شیرین میکنه نریز😐 ...

مرضي نخود فرنگي و هويج رو جدا بپز ولي بزار. اگر الان آيه باهاتون ميخوره حداقل بچه بخوره .

تو مرغت هم ادويه زدي ريز شده ديده نشدنيه ليمو عماني هم بزن عالي ميشه . حالا غذا خونه ما از اون مدلهاس كه آبش بايد خوب رفته باشه و كم آب و غليظ بشه . 

چی هست دختر؟  آب دوغ خیاره؟؟؟ 😍

آب دوغ + خيار+ مرزه پود شده+ ريحان و تره و نعنا تازه خورد شده + گردو + كشمش .

لعنتي تو تابستون از هر غذايي بيشتر براي من لذيذه .😆😆

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز