2777
2789

میخوام ببینم فکر درستیه یا اشتباههه خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

کوکو بگوبگو

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

میخوام وام بگیرم یه وام پنج یا ده میلیون تومانی بعد اونو بذارم تو بانکی که به ازای هر مقدار پول هر ماه بهمون سود میده شنیدم به ازای هر ده میلیون یک میلیون سود میدن نمیدونم کدوم بانک میخوام برم تحقیق کنم . با سودی که بهم بدن وامو برگردونم بانک مهر فک کنم اگر ده تومن سپرده داشته باشی ده تومن بهمون وام میده من اون پنج یا ده میلیونو از این بانک نمیخوام بگیرم از بانک دیگه میگیرم 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
باهمچی عنوانی پر بازدید نمیشی گلم 

واقعا متاسفم برا طرز فکرتون مردم اینقدر بیکار نیستن برا تاپیک زدن خوشحال بشن مثلا پربازدید بشم برام نون و اب میشه؟ 

میخوام وام بگیرم یه وام پنج یا ده میلیون تومانی بعد اونو بذارم تو بانکی که به ازای هر مقدار پول هر م ...

اره بزار بانک که عموهای اختلاسگر بیان ببرن 

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...