2777
2789
عنوان

موکل😨

1005 بازدید | 63 پست

چیه توروخداااا؟

چخبرتونه؟بحث بهتری پیدا نمیکنید؟

اصلا اینجا جای مطرح کردن اجنه و... است؟

خوابم نمیبره ...دارم از ترس سکته میکنم 

نفرینتون کنم خوبه؟😢😢😭

حالا چکار کنم این بحثای ترسناک رو فراموش کنم😢

خب چرا میری میخونی‌ وقتی ظرفیتشو نداری

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میترسی عزیزم!؟مگه تنهایی!؟🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خب چرا میری میخونی‌ وقتی ظرفیتشو نداری

من خودم از نمونه های بارز هستم که کرم دارم.میرم میخونم بعدش عیب میکنم شوهرمو بیدار میکنم.😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
تو اتاقم اره 😢

چراغو روشن بذار.آهنگ ملایم گوش کن با هندزفری.خوابت میبره.

کنجکاو شدم فک نمی‌کردم بترسم الان تمام اون تایپیک جلو چشممه

یه کم‌ خویشتن دار باش

منم خیلی شدید ترسوام، اصلا تا از یه جمله می فهمم ترسناکه ادامه نمیدم

برای بعضیا که ترسو نیستن اما مثل تفریح و هیجانه

ما نمیتونیم برای بقیه تعیین تکلیف کنیم چطوری تفریح کنن، نهایتا میتونیم خودمون رو‌ کنترل کنیم نریم قاطی تفریحشون

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)
دقیقا😁

الان تاپیکتو خوندم فهمیدم عین خودمی😁من اینجور مواقع تی وی رو روشن میکنم صداشو کم میکنم ذهنم از موضوع دور میشه.