2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرندارم دلم سوخت😔

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

من به اجبار هر دو روز درمیون اونم غروب تا فردا صبح خیلی زود میمونم و برمیگردم.اونم فقط بخاطر اینکه شوهرم دو روز درمیون شیفت شبه و من بخاطر بارداریم مجبورم برم.حتی صبحانه نمیخورم. چون میدونم مادرم خوشش نمیاد بمونم.یه روز صبح که یکمم دیر از خاب پاشدم تو اشپزخونه ظرفارو بهم میکوبید منم با ترس پریدم ازخاب.بعد فهمیدم دوس نداره بمونم.دلم گرفت.یکم که اونجا شوخی و خنده میکنم میگه چقد حرف میزنی تو.

چطور مگه؟ 

خدایش مادر داریم تا مادر.مادرمن وقتی خونه خودمم زنگ نمیزنه بگه بیا اینجا.دلم گرفت تا یبار زنگ بزنه بگه بیا اینجا حوصلت سرنرفت توخونت.خیلی غصه میخورم. حتی شوهرمم اصلا نمیزارم بره اونجا.با اینکه شوهرم خیلی دوس داره بره اونجا ولی من نمیزارم.چون میدونم مامانمم خوشش نمیاد.دلم میگیره.قلبم میشکنه.

خدایش مادر داریم تا مادر.مادرمن وقتی خونه خودمم زنگ نمیزنه بگه بیا اینجا.دلم گرفت تا یبار زنگ بزنه ب ...

آخی عزیزم .پس منم اصلا نباید از زن بابام انتظاری داشته باشم.همیشه میگفتم کاش مامانم بود با خیال راحت میرفتم.خدا دلتو آروم کنه عزیزم.من بیشتر از اون دلم از پدرمم میگیره گاهی

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار