2777
2789

سلام عزیزم. عمل کردی؟ میشه لطفا منو راهنمایی کنی؟ من نهایت تا یکی دو هفته دیگه میخوام دکترمو انتخاب کنم وقت بگیرم. نظرم رو عالیشاهی و نوری شیرازیه. کدوم بهترن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم گرگانيم بين ٢تا دكتر موندم  شما با كدومشون جراحي كرديد؟و راضي هستيد؟

عزیزم من با حسینی خواه عمل کردم و راحت بهت بگم دکتر خیلی خیلی بیشعورو بیخودیه. از اوناییه که فقط قصدش عمله نگاه نمیکنه خوب بشه یا نه گول تبلیغو سابقه کارو نخور. من سوراخ یه طرف بینیم کاملا بالاترو بزرگتره هرررر کییی میبینه میگه با این وضعیت رفتم پیشش میگه نه خوبه علتش اینه خیلی خوب شده گفتم یعنی چی کاملا مشخصه اصلا زیر بار نرفت گفتم دکتر بینی من کوچیکتر نمیشد خیلی بزرگه انگار نه انگار عمل شده همون قبلیو فقط یکم صاف کردین گفت پول اضافه داری پول بده ده بار دیگه هم عمل میکنم اره کوچیکترم میشه. گفتم تزریق زیر چشمم چرا بعد دو ماهو نیم هنوز کبوده گفت اونو دیگه من نمیدونم برو از ننه بابات بپرس. دقیقا همینارو گفت با یسری حرفای چرت دیگه. در آخر میخوام بهت بگم پیش نوری شیرازی برو اتفاقا خیلیا هم بعد عمل منو میدیدن میگفتن ععع چرا پیش نوری شیرازی نرفتی.. من که تو مطبش بودم میگفتن تزریقش خیلی خوبه عملاشم همینطور

سلام منم گرگانيم بين ٢تا دكتر موندم  شما با كدومشون جراحي كرديد؟و راضي هستيد؟

عزیزم به نظر من دکتر الهام یعقوبی عالیه.من و دخترم پیشش عمل کردیم.اخلاقش خیلی خوبه.کارشم عالیه همونی که میخواستم شده.من خیلی تحقیق کردم ایشونو پیدا کردم.جدید از تهران اومده.قیمتاشم عالیه.مجتمع ایرانشهره ۳۲۳۴۵۶۱۷.مشاورش که رایگانه .حتما کاراشو ببین

منم میخوام عمل کنم ، اما چند سال گرگان نبودم .

من دکتر یعقوبی رو توصیه میکنم هم خوش اخلاقه هم با سلیقه و خوش دست.قیمتاشم عالیه.پیج اینستاشو دارمelham_yaghoubi_ent. من خودم و دخترم عمل کردیم.نیمه فانتزیه خیلی راضیم.همه ازم میپرسن کجا رفتم

به نظر منم یعقوبی از تهرا ن جدیدا اومده کارش بیسته .شمارش 32345617.مشاورش رایگانه.من عمل کردم.خیلیعم ...

وای خدا خیرت بده مرسی که شماره دکتر یعقوبی رو گذاشتی من خیلی دنبال شماره ایشون بودم میخوام برم پیش ایشون جراحی کنم ولی شماره شو پیدا نمیکردم ممنونم که شماره شو اینجا گذاشتید 

دوستان 

من حدود ۱ سال بینی مو پیش عالیشاهی عمل کردم اخلاق عالی و برخورد خوبه دکتر ب حرفات گوش میده ولی کار خودش می‌کنه😁 و بینی خوب عمل نمیکنه حالت طبیعی عمل نمیکنه و خیلی کوتاه می‌کنه .اونایی ک نمی‌خوان تغییر تو صورتش بدن فقط میخان دماغشون عمل کنند باید بهش تاکید کنند فاصله بینی و دهان زیاد نکن .خوش دست نیس و سوراخ بینی تا ب تا عمل می‌کنه.توجه ب صورت نمیکنه فقط بینی کوچیکه می‌کنه.گوشتی خوب عمل می‌کنه ولی استخوانی نه.استخونی عمل کنه میشه مثل سُرسُره نیمه فانتزی هم کوتاه می‌کنه میشی مثل مایکل جکسون.من خودم بینی مو دوست دارم ولی اطرافیانم بهم میگن خیلی کوچیکه.دکتر الهام یعقوبی هم دوستم عمل کرد بینی کج شد و مثل سیب زمینی می‌کنه نوک بینی عالیشاه نوک بینی خوب میشه.دوستان توجه کنید پوست نازک هرتغییری دکتر بده معلوم میشه پوست چرب این مشکل نداره

سلام عزیزم. عمل کردی؟ میشه لطفا منو راهنمایی کنی؟ من نهایت تا یکی دو هفته دیگه میخوام دکترمو انتخاب ...

سلام گلم شما بالاخره پیش کی عمل کردید؟ راضی بودید! 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده