2777
2789
عنوان

به موهامون برسیم

598 بازدید | 33 پست

سلام دوستای گلم..

ی پیشنهاد.. من موهام قبلا پر و به نظر خودم زیبا بودن

ولی بخاطر ی افسردگی طولانی مدت و بیماری ms و روحیه ی بد داغون شدن.. 

یکی از دوستانم پسوریازیس داره و موهاش کاملا ریختن.. براش ناراحت بودم تا اینکه بعد ی مدت دیدم موهاش دوباره دراومدن

گفت ی دکتر بهش گفته تخم شنبلیله رو بجوشونه بعد که جوشید لهش کنه بعد بذاره روو سرش که البته اون با شیر هم مخلوط میکرد و میذاشت.. چند ماه این کارو انجام داد

موهاش بطور غیرقابل باوری دراومدن

خواستم تجربه ی دوستمو بهتون بگم

ممنون ...من‌که میرم دکتر هزینه های سرسام آور ...کرکی در میاد بعد همش میریزه خسته شدم دیگه😔😔😔☹️خب چجوری آدم افسردگی نگیره

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم اینو تازه فهمیدم و از هفته آینده شروع میکنم

البته با آرد جو دو سر، آرد برنج، حنا، شیر، روغن نارگیل و تخم مرغ که همگی برای مو عالین مخلوط میکنم

منم میخوام موهام مثل قبل شن البته بیشتر بخاطر اینکه شوهرم موهای قبلیمو که پر و بلند بودنو خیلی دوس داشت

ممنون ...من‌که میرم دکتر هزینه های سرسام آور ...کرکی در میاد بعد همش میریزه خسته شدم دیگه😔😔😔☹️خب ...

دوست منم بنده خدا قبلش خیلی هزینه کرده بود.. هیچی جواب نداد.. خب پسوریازیس داره در حدی که شیمی درمانی میکنه

دوست منم بنده خدا قبلش خیلی هزینه کرده بود.. هیچی جواب نداد.. خب پسوریازیس داره در حدی که شیمی درمان ...

من هیچیم نیس همه آزمایشام از هورمون و تیرویید بگیر تا ویتانین آهن همه چی نرماله ...نمیدونم چرا درمانم جواب نمیده ...میبینم‌میریزه حرص میحورم‌بدتر میشه

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
من هیچیم نیس همه آزمایشام از هورمون و تیرویید بگیر تا ویتانین آهن همه چی نرماله ...نمیدونم چرا درمان ...

استرسو آدما خودشون متوجه نمیشن.. ی وقتایی هم ژنتیکیه

ولی این به نظرم عالی بود

حتمما امتهان میکنم اخه موهام بلند نمیشه استوپ زده

ی روش دیگه. اینو خواهرم امتحان کرد خیلی خوب شده

موهاشو وازلین میزنه..البته سر موهاشو که چرب نشن آخه جنس موهاش لخت و چربن.. سرعت رشدشون خیلی خوب شده و موخوره شم حل شد

ولی دوستش کل موهاشو میزنه از ریشه تا نوک مو..وازلین واسه مو، مژه و ناخن خیلی خوبه

خودمم قبلا به مژه هام زدم عالی بود