2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که از هفته 7 تکون میخوره اما نمیفهمی! 

از هفته 14 به بعد اگه جفت خلفی باشه، خودت لاغر باشی، نی نی هم شیطون باشه کم کم یه ضربه ها یا جابه جایی های ریزی احساس میکنی! 

دقیقا  حدود بالای مثانه، تا 4 انگشت زیر ناف

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

منم تقریبا هفته سیزده یا چهارده، دیر یا زود حس کردنش برمیگرده به اینکه جفت خلفی باشه یا قدامی ،اگه قدامی باشه زیر پوست شکم هست و حرکت دیرتر حس میشه، ولی خلفی چون جفت به پشت و کمر چسبیده حرکت بچهزودتر حس میشه، من خلفی بودم

نباباااااا من هفته نوزده حس کردم دکترم گفت بچه اولو حس نمیکنی حرکت روده بوده😂😂تو دیگ چخبرته

عزیزم هیچ ربطی نداره ،خانوما متفاوتن و همینطور بچه ها،مامانم میگفت سر داداشم از ۱۲ هفته تکونو احساس میکرد ،سر من میگه تا ۱۹ هفته نمیفهمیدم،سر خواهرم ۱۶ هفته

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘