2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا هم ازمون دارم اصلا نمیدونم‌باید چیکار کنم سردرگمم

حواست رو جمع کن. هر کی تو زندگیش دچار استرس میشه. اگه می تونی مدیریتش کن و درس رو بخون وگرنه بذارش کنار و خودت رو آزار نده. همونطور که گفتم خدا می تونه دلت رو آروم کنه.ایت الکرسی زیاد بخون.

من‌نمیتونم بخدا نمیتونم من احساس میکردم اعتماد نداره کد میخواد اون‌احساس میکرد اعتماد  بهش‌ ندا ...

باید  یاد می گرفت به حریم خصوصیت احترام بذاره. من مشکلی با این که مثلا همسرم همینجوری محتویات گوشیمو ببینه ندارم...ولی این که ازم کد بخواد و به خاطرش بخواد جدا بشه خیلی فرق می کنه.

این زور گوییه. بی احترامیه. این آدم فردا به نظرت در هیچ مورد دیگه ای احترام نمی ذاره. هم بهت اعتماد نداره، هم به شخصیتت احترام نمی ذاره. 

اگه برای این جدا شده که شانس آوردی. از یه رابطه ی اشتباه نجات داده شدی. بزرگترین اشتباهت هم این می شه که برای برگشتنش تسلیم بشی و قبول کنی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اره غریبه دوستی ساده بعدشم عزیزترینت بعدش بازم غریبه

ببین دوست عزیز . دیگه نرو سراغ دوست پسر . الان خیلی از دخترا ضرر کردن ..نرو دیگه . ببین حالت چی شده . آدم خب یه بار اشتباه میکنه اما درس میگیره . تو هم درس بگیر .باشد عزیزم؟ برو سراغ آرزوهات . زندگی خوب . و... نه گریه و زاری گلم  . انشالله موفق بشی

ببین دوست عزیز . دیگه نرو سراغ دوست پسر . الان خیلی از دخترا ضرر کردن ..نرو دیگه . ببین حالت چی شده ...

من بمیرمم دیگه دنبال هیچکس‌نمیرم چ بعنوان دوس پسر چ هر کس دیگه ای 

فقط خدا کمک کنه دکم دلم اروم‌بشه

من بمیرمم دیگه دنبال هیچکس‌نمیرم چ بعنوان دوس پسر چ هر کس دیگه ای  فقط خدا کمک کنه دکم دلم ارو ...

بارکلا دختر خوب آفرین . تو کارایی کن رضای خدا باشه . 100 صلوات بفرست و یه قرآنی بخون و نمازت رو بخون همین نماز . حالم رو خوب میکنه . وقتی با خدا حرف میزنم . احساس خوب برام میاد

به خودت بیا  . بگو برم سراغ آرزوهام . آرزوهات رو بنویس . آمیدوارم سال خوبی باشه برات . برای منم ...

ایشالله که خوب شه

من میگم‌دلم میخاد بمیرم شما حرف از ارزو میزنین همه ارزوهام دیگ واسم اهمیتی ندارن

خصلت دخترا و پسرا با هم فرق داره. پسری که قصد ازدواج با دختری داشته باشه رابطه رو تموم نمی کنه برای ...

حتی بخاطر همچین‌موضوعی؟

گفت بهم‌ندادیش بهت شک کردم اعتمادمم برنمیگرده تا تلتو نبینم

بارکلا دختر خوب آفرین . تو کارایی کن رضای خدا باشه . 100 صلوات بفرست و یه قرآنی بخون و نمازت رو بخون ...

اخرش نتونستم و بهش اس دادم اما گفت مگ نگفتم دیگ پیام نده زنگم نزن😱😔😔😔😔