2777
2789
عنوان

شقاق

281 بازدید | 5 پست

سلام خانمهای عزیز من چند ماه شقاق وهموروئید دارم اکثر درمان ها رو رفتم از طب سنتی  زالو و خاکشیر و انجیر تا پماد رکتول و غیره ولی خوب نشده خیلی عذاب میکشم الان دکتر طاهری برام آمپول تجویز کرده که بهش بوتاکس میگن کسی انجام داده عمل گفتن برمیگرده ولی آمپول میگن ۷۰درصد جواب میگیرن 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه درمان میگم معجزه میکنه استفاده کن و برام دعا کن . قرص روهمورین بگیر از عطاری صبح ها دوتا ناشتا با دو لیوان آب ولرم که داخلش هم لیموترش تازه ریختی بخور .حدود نیم تا یکساعت قبل از صبحانه.. حتی زخم رو هم جمع میکنه و بمرور شکم روان میشه ولی نه مثل بقیه مسهل ها با درد و اسهال .. روزی یبار یا یک درمیان دود عنبر نسا بده وقتی با دستمال کاغذی خشک کردی . روزی یک لیوان دمنوش بومادران بخور تا ورم روده و رکتال بخوابه .شبها قبل از خواب پماد آلفا بزن و بخواب . حدالامکان زور نزن و از توالت فرنگی استفاده کن .. پروتئین و سردیجات مثل عدس و ماست و مرغ و اینها رو کمتر کن و حداقل یک. وعده رو به سالاد و سبزی اختصاص بده با روغن زیتون .جوانه ها عالی ان و سبوس . اینها یه درمان قطعی ان تا دا روز تغییرات رو کاملا میبینی نه درد و نه ورم میمونه... پیاده روی کن تا روده ها تنبل نشن

یا رب نظر تو برنگردد.........برگشتن روزگار سهل است........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه درمان میگم معجزه میکنه استفاده کن و برام دعا کن . قرص روهمورین بگیر از عطاری صبح ها دوتا ناشتا با ...

دستت درد نکنه انجام میدم ان شاء الله جواب بگیرم خسته شدم چند ماه عذاب میکشم اعصابم ریخته بهم خوب بشم تا آخر عمرم دعات میکنم ممنون عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
دستت درد نکنه انجام میدم ان شاء الله جواب بگیرم خسته شدم چند ماه عذاب میکشم اعصابم ریخته بهم خوب بشم ...

من جراحی روده داشتم اینها رو از روی تجربه میگم ..از فردا شروع کن و سعی کن حتی اگه اشتها نداشته باشی مرتب آب بخوری تا عادت کنی .اوایل مدام دستشویی میری ولی بعد بدن عادت میکنه .آب خیلی خیلی موثره 

یا رب نظر تو برنگردد.........برگشتن روزگار سهل است........
من جراحی روده داشتم اینها رو از روی تجربه میگم ..از فردا شروع کن و سعی کن حتی اگه اشتها نداشته باشی ...

همون مشکلم کم اب خوردن وبی اشتهایی باید ببخشید یبوست شدید دارم حتی با قرص سی لاکس و پودر موسلیوم درست نشده کلونوسکپی وآندوسکوپی هم دادم فقط دود عنبر نسا به ناحیه مقعد بدم بعد بومادرانم گیاهش باشه عرقش نمیشه ببینم عطاری محلمون قرص رو داره آخه کم خونی شدید دارم فریتین خونم ۲ بعد خونریزی از مقعدم دارم از جراحی میترسم آمپولم گفته ولی میترسم خوب نشه یا موقت باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج