2777
2789
عنوان

بچه ها کمک!! خواستگارم ....

236 بازدید | 14 پست

خواستگارم برادر رفیق صمیمیمه .

حالا به پسره گفتم بدرد هم نمیخوریم بعد حالا هی خواهرش زنگ میزنه .چی جوابشو بدم ؟😱

از قیافش خوشم نمیاد 

وگرنه پسره خوبیه 

حالا چجور بگم نه .اگه بپرسه چرا دلیل چی بیارم .

کمکم کنید 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من نمیتونم برادرتو به چشم دیگه ای ببینم جای داداشم بوده همیشه..نمیتونم با این موضوع کنار بیام توروخدا دیگه پیگیر نشو من معذبم  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
محترمانه و بدون دعوا بگید من قصد ازدواج ندارم و مزاحم ما نشین 

با یکی از فامیلامون نسبت فامیلی دارن .میترسم به اونا بگن قصد ازدواج نداره .پخش بشه دیگه کسی نیاد خواستگاریم 😂😂😂

با یکی از فامیلامون نسبت فامیلی دارن .میترسم به اونا بگن قصد ازدواج نداره .پخش بشه دیگه کسی نیاد خوا ...

شهر کوچیکی هستین حتما 

خانواده ات از این قضیه خبر دارن؟ 

شاید زندگی سخت باشه، اما توام همینطوری.
شهر کوچیکی هستین حتما  خانواده ات از این قضیه خبر دارن؟

اره خبر دارن ۲هفته باهاش حرف زدم پسر بدی نیست ولی هرکاری کردم خوشم ازش نمیاد . حالا میخوام بهش بگم نه پسره هی دلیل میاره که نه نمیشه بیشتر فکر کن .منم مستقیم نمیتونم بش بگم با قیافه و این چیزات مشکل دارم .موندم چی بگم تموم شه 

اره خبر دارن ۲هفته باهاش حرف زدم پسر بدی نیست ولی هرکاری کردم خوشم ازش نمیاد . حالا میخوام بهش بگم ن ...

خانواده ت بهتره برن پیش خانواده اون پسره بگن و خیلی راحت و بدون دعوا حرف بزنن و بگن ما دخترمون قصد ازدواج نداره ما درگیری این مسائل نمیشیم 

شاید زندگی سخت باشه، اما توام همینطوری.