2777
2789

واسه منم سيصد تا پونصد 

البته بچه ندارم و لباس و قاقالي لي هم با خودشه 

من فقط پول به لوازم ارايشي و لباس زير و لباس تو خونه و كتاب و آژانس و ... ميدم 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دوست نداره مستقیم پولو بده برات که خرج کنی  شما فرض کن پول تو دستته  چی میخریدی باش ...

آخه عزیزم بنظر من اینطوری خیلی سخته مثلا شاید من خاستم پس انداز کنم یا یه مثلا وقتی با اون برم خرید مدام باید از  نظر اون بگذرم اونو داری اونو نخر از این چیزا میخام مستقل باشم بعدم دلم نمیاد همش منت بکشم

۴۰۰ ۵۰۰ بکارتم میزنه

وووواااای از بس صبح هی همه تاپیک با موضوع بکارت بووود

دو ساعت گیج میزدم موقع خوندن پیامتووون ؛)))

ذهنممممم ۶۰ درجه انحراف پیدا کرده    

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
آخه عزیزم بنظر من اینطوری خیلی سخته مثلا شاید من خاستم پس انداز کنم یا یه مثلا وقتی با اون برم خرید ...

اره منم كيف ميكنم وقتي باهامه واسه خريداي جزئي خودم كارتم رو دربيارم 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
کارتش با منه,تو جیبی میگیره😄😀😉

چقدر پول تو جیبی بهش میدی ؟؟؟؛))))

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم