2777
2789
عنوان

خانوم تهرانی رو صدا بزنید همه

219 بازدید | 14 پست

دو تا تاپیک دیگه هم زدم راجب مشکلم 

😒😒😒😒انگار نه انگار ما چه غلطی کردیم عضو این سایت شدیم 

چرا تاپیکای منو که یک هفته س التماس میکنم حذف نمیکنید مگه تاپیکای بدبختی ما به چه درد شما میخوره حتما منافعی داره براتون 

چرا از اطلاعات ما سو استفاده میکنید من صدبار گفتم دوساله عضو اینجام ده تا پیام دادم تنها کسی که مهربون بودن و ج‌اب دادن نی نی یار ۵بود 

خانوم تهرانی من کاربریمو قطع کردم تو سرچ تاپیکام بالا میاد چرا جوابگو نیستین شماها سه ماهه حامله م بقران شب و روز تو فکر اینم که شوهرم تاپیکامو نخونه بسه خسته شدم اینقد التماس کردم 

صد بار دوستان تگ کردن شما رو تو تاپیکام هیچ جوابی ندادین بسه اگه نمیتونین کاری کنین بگین تا خودمون یه راهی برای این مسعله پیدا کنیم شما حق ندارین اطلاعات ما رو نگه دارین قانون سایت هست ،؟؟؟؟باشه شما راست میگین ولی من یک هفته س دارم التماس میکنم برا شما وقت زیادی نمیگیره که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پشتيبانيشون زنگ بزن

تو تل گرام هم اي دي دارن

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
میفرستم حذف نمیکنن میگن روزی یکی 

تاپیک های با موضوعات مهم تر رو براشون بفرستید 

قانون سایت هست حذف یک تاپیک در روز 

هیستوری موبایل تون هم پاک کنید که دسترسی همسرتون به سرچ های قبلی شما از بین بره 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
خانوما ازتون خواهش میکنم همه خانوم تخرانی رو صدا بزنین 

لینک بذار اونایی که خیلی مهمه گزارش بزنیم بترکه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
کاربری خودت هم بخاطر گزارش الکی دادن میترکه گلم  نی نی یار گفت!

نه 

واسه تاپیکای دوستام گزارش میزنم همیشه😃

بعدم خود استارتر میخواد که حذف شه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

@نی_نی_یار_5  

عزیزم بیاین ایشون کارتون داره

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.