2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروفایلت کیه!!!؟؟؟،😍😍😍😍😍 واااایییی😍😍😍خیلی زیباست😙😙😙

نمیدونم، هر روز نگاش میکنم نی نیم این شکلی بشه😍😍😍😍😍

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
بقچه تو چی میذاری اسم نی نی رو

رهام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

راسش باز ماهان بهتره ولی خوب ممکنه بخوان با فامیلیش ماهانه صداش کنن😕 حامین منو یاد هایمن میندازه 😓

هامون بد نیس ولی خیلی بزرگونس 

چرااز اسامی ائمه نمیزاری اسمای قشنگ پر محتوا و کلی انرزی مثبت دارن 😍😍

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
میشه پیشنهاد بدین لطفا  

محمد (خداوند میگه من دلم نمیاد بنده ای رو که هم ایم حببیبمه عذاب کنم 😍وخونه ای که مخمد درش باشه پر برکت میشه)(اسامی ترکیبی زیبایی هم دارن مث محمد هادی .محمد رضا. و......

علی .حسین .(امیر علی .امیر حیسن. امیررضا. امیر عباس 

ابوالفضل. مرتضی..مهدی ..محمد جواد.محسن......😍😍😍😍ج

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
نمیدونم، هر روز نگاش میکنم نی نیم این شکلی بشه😍😍😍😍😍

ای جان.خیلی نازه.ایشالله بسلامت دنیا بیاد

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ای جان.خیلی نازه.ایشالله بسلامت دنیا بیاد

ممنونم عزیزم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕