2777
2789
عنوان

اسم نی نی دختر

161 بازدید | 17 پست

سلام به همگی دوستان من امروز وارد نی نی سایت شدم و تاالان خواننده بودم الان ک دنبال اسم نی نی هستم تا امروز کلی اسم از نی نی سایت پیدا کردم ولی متاسفانه نتونستم انتخاب کنم حالا ازتون میخوام ک هم راجع به اسم آیسان و نیلسا نظر بدین و هم اسم هایی ک جدید و در عین با معنا هستن بگید ممنونم دوستان گل

آیسان قشنگه☺️

فک کنم به معنی ماه تابان باشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان گلم لطفا اسم های قشنگ هم معرفی کنید راستش من و همسرم عاشق اسم راحیل هستیم و اسم بچه خیالیمون بوده ولی متاسفانه گوسفند معنا شده البته میدونم ک اشتباهه چون اسم به این قشنگی ک نام مادر حضرت یوسف هم هست امکان نداره معنیش گوسفند باشه ولی خوب نمیشه ک یکی بزنه بعد معنای اسم بچت تو نت بیاد گوسفند😐😐

نلیسا هم خوبه نلی صداش میزنین یا نلیا  نیلیا  نارین  نورسا  نورا  نفس  نگارین  عسل  الا   ال آی   لنا  لیا  اما  emma   بهترین اسم توامریکا اسم نوه گوهرخیراندیش و دخترهدایت هاشمی هم هس   جانا   سلنا  سروینا   یاسمینا   دورینا   دیانا   دلسا   دلناز   هایلین   شاینا   هلسا   هانا   آیلین  آیرین  یعنی زیبا و آتشین  شایلین   سایناز   سروین   سلین  ملورین   مایا