2777
2789
عنوان

تنگی مقعد نوزاد

4605 بازدید | 17 پست

سلام مامانا

پسر من ۳۴هفته بدنیا اومده و طی معایناتی که چند تا دکتر داشتن گفتن تنگی مقعد داره و اینکه پسرم روزی سه بار دفع میکنه و احساس درد هم نداره موقع دفع فقط یک بار در روزشدید دفع میکنه که متوجه میشم در غیر اینصورت عادیه و راحت هم گاز معده شو خارج میکنه فعلا گفتن چون میتونه دفع کنه نیازی به جراحی نداره اما بشدت نگرانشم دکتر گفت شاید به مرور زمان اوکی شه یا اینکه بزرگـشه دفع مدفوع سفت واسش سخت باشه اونجا عمل کنن واقعا نگران شم کسی هست تجربه شو داشته باشه یا جراح اطفال خوب تو مشهد میشناسید ببرم چون این سه تا دکتری که گفتم (مسعود امیدیان -خامه چیان -محمد پور )هر سه گفتن جراح ببینه نظر بده اینا دکتر اطفالن

از کجا تشخیص دادن مقعدش تنگه

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خوب میشه،پیج سه قلوها توی اینستاگرام هست، guneshin_kizlari  اسمشه،یکی از دختراش این مشکلو داشت،دو مرحله جراحی کردن و اوکی شده

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

از کجا فهمیدی تنگی داره بجه من تو هفته ۳۶ بدنیا اومده دوسه بار دفع میکنه الان سه روز فقط یه بار اون اینکه زور میده تا دفع کنه بنظرت ببرم دکتر البته اینم بگم اگه شیاف بدم به دو ثانیه نرسه شیاف میندازه بیرون ودفع میکنه نگرانم

از کجا فهمیدی تنگی داره بجه من تو هفته ۳۶ بدنیا اومده دوسه بار دفع میکنه الان سه روز فقط یه بار اون ...

بچه من کولیک داشت دکتر معاینه کرد گفت شاید تنگه که که نمی تونه گاز معده خارج کنه نگاه کرد دید تنگ مقعدش اما کولیک اش باید قطره خوب شد شکر خدا الانم راحت گاز معده خارج میکنه 

کار از محکم کاری عیب نمیکنه هر وقت رفتی دکتر بهش بگو چکاپ کامل کنه دکتر امیدیان حتی بیضه ها و سطح واکنشش به اطرافیان رو هم هر سری میسنجه ت  همینـمعاینات روتین فهمید 

سلام خانمی یه سوال در مورد دکتر تیمورزاده دارم  خوب بود ازش راضی بودید  عفونت داشتید و او ...

سلام عزیرمـ اره عالین فقط نوبت دهی بشدت سختی داره همون دارو هایی که عموما دکترای دیگه نوشتن رو اونم نوشت 

بچه من کولیک داشت دکتر معاینه کرد گفت شاید تنگه که که نمی تونه گاز معده خارج کنه نگاه کرد دید تنگ مق ...

سلام عزیزم خوبین.دختر منم ۲ماهشه ،نمیتونه دفع کنه.یک ماه اولی خوب بود روزی ۸بار ولی الان با گلیسیرین کار میکنه.دختر شما چی شد؟ملین هم میدم باز نمیتونه دفع کنه.لطفا بگید چیکار کردید شما

سلام عزیزم خوبین.دختر منم ۲ماهشه ،نمیتونه دفع کنه.یک ماه اولی خوب بود روزی ۸بار ولی الان با گلیسیرین ...

سلام عزیزم میدونم خیلی از تاپیک گذشته بچه تون چطور شد تورو خدا اگه هستید بگید