2777
2789
عنوان

بله برون رو چه کنم؟؟؟؟

771 بازدید | 38 پست

سلام سلام خوشگلا 

یه مدت نبودم چون درگیر بودم. 

خواستگاری و رفت و آمد و استرس و این داستان ها

حالا چند وقت دیگه بله برونه و قراره برام انگشتر بیارن 

میخواستم بدونم واسه بله برون شام میدن؟؟ 

اگه اره چی میدن؟  

من نمیدونم چی کار کنم لطفا واسه پذیرایی و این چیزا نظرتونو بگید و راهنماییم کنید. 

من خودم یجا خوندم که شام نمیددن ولی اگه دوست داشتید میتونید یه سری فینگر فرد روی میز بچینید. که کسی دل ضعفه گرفت ته بندی کنه

نظرتون چیه؟ 

مهمون ها هم خیلی کمن کلا 20 نفریم با خودمون 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکت باشهههه

ان شاءالله خوشبخت شین عروس خانم گل

برای حل شدن راحت کارهای ماهم لطفا دعا کن

ببخشید من هیچ تجربه ایی ندارمم بلد نیستم

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

ماشام دادیم چون از یه شهر دیگه می اومدن،البته خونه خواهرشوهرام همون شهرخودمون بود ولی شام دادیم به همه

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

شام بده عشقم بعدا سرکوفت میزنن دسر و میوه و شربت و شیرینی هم باشه حال رو هم تزیین کن لباس ست بپوش با دوماد آرایشگام در حد یه ساده برو در آینده خاطرت جمعه از این بابتا خجالت نمیکشی

ببخشید خو😕

سلام عزيزم مبارك باشه بسلامتي و خوشبخت بشي ان شاء الله 

ما نزديك 35 تا بوديم ولي شام داديم بعد از تموم شدن مراسم 

غذاهامونم فسنجون و باقالي پلو با گوشت و ته چين و الويه و سالاد و ماست و ژله و دسر بودش خيليم خوش گذشت و همه چيم به خوبي برگزار شد

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي

ما که شام دادیم و توی فامیل و دوست و آشناهامون هم همه بله بران رو که میدونن نتیجه اش حتما مثبت هست رو شام میدن
وقتی هم که کلا 20 نفر هستید شام بده و سربلند باشید
ما فسنجان - زرشک پلو با مرغ - باقالی پلو با ماهیچه - سوپ جو سفید - حلیم بادمجان و انواع و اقسام سالادها از جمله ماکارانی- اندونزی - الویه - فصل و چند نوع دسر تهیه دیدیم 

بستگی داره کی بیان قبل شام یا بعد شام.بعدشام باشه چای و میوه و شیرینی

اگه عصر باشه ساعت 6 اینا چی؟  

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم