2777
2789

دوستان من یه فلش بک به قبل بزنم تا یه چیزایی دستگیرتون بشه (شوهر من قبل از ازدواج با من با یکی از دوستای من دوست بودش من اون زمان در جریان دوستی‌شون بودم چون دوست صمیمیم هستش بعد چن وقت شوهرم به من پیشنهاد دوستی داد و منم قبول کردم ولی بعد پشیمون شدم اما به زور نگهم داشت خیلی در عزض یک سال کش و مکش داشتیم یر این موضوع ‌و بالاخره بعد یکسال ازدواج کردیم حالا شش سال از اون موضوع میگذره و من همچنان با دوستم در ارتباطتم با اینکه شوهرم کاملا مخالف دوستی من و دوستم بود و بعد ازدواج ازم قول کرف رابطمو باهاش قطع کنم منم در طاهر اینکارو کردم ولی خب به دور از چشم شوهرم باهاش هنوز دوستم اخه خیلی صمیمی بودیم و هستیم حالا دوست من یه تیکه کلامی داره ک شوهرمم دو سه روزه ازش استفاده میکنه اونم زیاااااد و هروقت ک از جلو خونه دوستم رد میشیم قشنگ برمیگزده به اون سمت نگاه میکنه چون مسیر خونه ما و دوستم باهمه و  تقریبا خونه هامون نزدیکه شاید پیاده ده دقیقه رذه باشه در ضمن دوستم هنوز مجرده)حالا به نظر شما اینا ممکنه باهم در ارتباط باشن این دو سه روزه بدجور ذهنم درگیره 😕😕امیدوارم زاییده توهماتم باشه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکیه کلام دوست خاصه یا از اون حرفهاییه که خیلی ها استفاده میکنن

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
دوست صمیمیت بود و با دوستش دوست شدی ببخشید حالا اگه صمیمی نبود چی میشد

عزیزم گفتم که پیچیدس در کل خیلییی قضیه داره اگه بخام بگم خیلی طول میکشه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....