2777
2789

من 18 اردیبهشت آخرین پریودیم بود 18 خرداد پری نشدم الان دقیقا طبق محاسبات دکتر 7 هفته هستم سونو رفتم اصلا ساکی ندیدن بتا 33 پری 108 35 پری 239 47 پری 5536 و 49 پری 7035 ولی اصلا ساک دیده نمیشه واژینالم انجام دادم بازم چیزی ندیدن کسی بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردم داشتی 

اولاش اصلا،یه بارداری عادی بود،هفت روز لکه بینی داشتم هفته دوازدهم دردم شروع شد،نزدیک هجده تا سونو دادم،تا دوماه و نیم دکتر تشخیص ختم بارداری داد،لاپاراسکوپی وکورتاژ شدم

اولاش اصلا،یه بارداری عادی بود،هفت روز لکه بینی داشتم هفته دوازدهم دردم شروع شد،نزدیک هجده تا سونو د ...

واسه من تشخیصش سخت بود،یدونه داخل رحم بود وسقط شده بود،بقایاش مونده بود,بدونم داخل لوله بود و هی بتا رو بالا میبرد