2789
عنوان

خسته شدم از كيست بزرگم توروخدا بياين راهكار بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم توجه کن که مصرف داروی گیاهی هزار تا مشکل دیگه ممکن به وجود بیاره شما وقتی میری دکتر با توجه و ازمایش و سونو دوز مشخصی از دارو رو تجویز میکنه. ولی داروی گیاهی دوزش مشخص نیست اکثرا عوارض دارن... مثل رازیانه که مفید ولی زیاد مصرف پرولاکتین رو بالا میبره که خودش نازایی میاره کیستم شنیدم که بزرگ میکنه... گزنه هم که دویتمون گفت افت قند و افت فشار نیار  چند وقت بخوری دچار سرگیجه میشی... خیلی از گیاه ها عوارض دارن دو سه هفته بیشتر نباید مصرف بشن. بدون تحقیق هیچ داروی گیاهی مصرف نکن مثل این میمونه که قرص خودسرانه بخوری .. همه قرص ها رو از همین گیاهان با فرمول خاص خودشون درست میکنن مصرف بی رویه داروی گیاهی دقیقا مثل اینه که هر روز قرص های الکی بخوری... کبد و کلیه رو خیلی هاش از کار میندازه... حتما تحقیق کن مقدار مصرفت کم باشه چند هفته خوردی یکی دو هفته استراحت بده نخور

سلام 10 روز از موعد پریود شدنم گذشته همیشه پریودیم منظم بوده بیبی چکم منفی بود ولی هنوز پریود نشدم با اینکه علایمشو دارم بنظرتون بازم امکان حاملگی وجود داره؟

ساده بود؟ فقط همون گياه گزنه استفاده كردين؟ چند وقت استفاده كردين؟

اره ساده بود نوشته بود یه کیست ساده، اره همونو استفاده کردم خیلی عالی بود واسه من نزدیک بیست روز که بعد دفع شد

توي پريودي دفع شد؟ اخه ميگن كيست اب ميشه

اره با پریودی دفع شد نه آب نمیشه اتفاقا خودت میبینی چون موقع دفع تمام عضلات شکم و رحم به شدت درد میکنه و منقبض میشه احساس دفع ادرار داری اما نمیتونی ادرار کنی به محض دفع کیست ادرار میکنی واسه من اینطور بود اصلا هم آب نمیشه

عزیزم توجه کن که مصرف داروی گیاهی هزار تا مشکل دیگه ممکن به وجود بیاره شما وقتی میری دکتر با توجه و ...

ممنون خانمي، بخدا اينقدر تو فكر اين كيسته هستم دوس دارم زودتر رفع شه همه چي ميخورم

ولي حق با شما 

البته خودم هميشه قبلش تحقيق ميكنم

اره ساده بود نوشته بود یه کیست ساده، اره همونو استفاده کردم خیلی عالی بود واسه من نزدیک بیست روز که ...

واي باورم نميشه همچين كيستي، دكتر بهتون گفته بود اين گياه استفاده كنيد؟

ببخشيد خيلي دارم سوال ميپرسم بخاطر اينكه وضعيت من شبيه شماس

شما پريوديتون منظم بود؟

ممنون خانمي، بخدا اينقدر تو فكر اين كيسته هستم دوس دارم زودتر رفع شه همه چي ميخورم ولي حق با شما&nb ...

همون داروهای دکترت رو بخور وزن کم کن ورزش کن شیرینی نخور . غذاهای سالم بخور کم روغن سبزیجات و میوه بخور . تغذیه و ورزش خیلی بیشتر تاثیر داره استرس و ناراحتی رو از خودت دور کن انشالله خیلی زود درمان میشی

همون داروهای دکترت رو بخور وزن کم کن ورزش کن شیرینی نخور . غذاهای سالم بخور کم روغن سبزیجات و میوه ب ...

انشالله 

وزنم زياد نيس ولي شبا پياده روي ميكنم نيم ساعتي

واي باورم نميشه همچين كيستي، دكتر بهتون گفته بود اين گياه استفاده كنيد؟ ببخشيد خيلي دارم سوال ميپرس ...

اره  من دوره هام هرماه 28 روزه بود تو سونو فهمیدم کیست دارم، نه عزیزم دکتر نگفت من شوهرم عطاری داره بهم گفت بهترین چیز اینه دکتر بهم قرص ضدبارداری داد منم به شوهرم اعتماد کردم و خداروشکر خوب شدم

اره  من دوره هام هرماه 28 روزه بود تو سونو فهمیدم کیست دارم، نه عزیزم دکتر نگفت من شوهرم عطاری ...

منم دقيقا دوره هام ٢٨ روزه هست، قرص ضد بارداري ديگه نخوردين؟ 

عوارض ديگه اي نداشتين با خوردن اين گياه؟ من تا حالا اسمش رو نشنيدم كه واسه كيست خوبه

منم دقيقا دوره هام ٢٨ روزه هست، قرص ضد بارداري ديگه نخوردين؟  عوارض ديگه اي نداشتين با خوردن ا ...

نه قرص ضد بارداری نخوردم چون بالاخره رو هورمونام اثر میذاره واسه همین نخوردم