2777
2789

سلام دوستان من 6ساله که ازدواج کردم و یه پسر پنج ساله دارم و دخترم هم مرداد به دنیا مییاد

اخلاق همسرم جوریه که خیلی عصبیه و قبلا بد دهن هم بود و کلا اوایل ازدواج مشکلاتمون زیاد بود ولی خدارو شکر الان خیلی کمتر شده و دیگه واقعا اون مرد 6سال پیش نیست

حالا بماند که من چه قدر خودم اذیت شدم که مشکلاتمون حل بشه ولی ارزشش رو داشت و راضی ام

فقط یه چیزی خیلی اذیتم میکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم اینکه همسرم مسئولیت پذیری بیش از اندازه نسبت به همه چیز داره من این حسش رو دوست دارم ولی یه جا ...

مثلا چی؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

از اون موقع که عقد کردیم سه ماه نشد همسر خواهرشوهر بزرگم به رحمت خدا رفت و کلا یه جورایی دوران عقدم بدترین زمان عمرم بود

من که معتقدم همسرم افسردگی گرفته بود چدن خیلی داغون شده بود

اونم اینکه همسرم مسئولیت پذیری بیش از اندازه نسبت به همه چیز داره من این حسش رو دوست دارم ولی یه جا ...

همسر منم خيلي مسئوليت پذيره اوايل اذيت ميشدم

مثلا اگر بهش بگم فلان چيزو درست كن تا درست نشه حتي چندساعت از موقع نهار يا شام هم گذشته باشه ول نميكنه بياد بشينه غذا بخوره

يا بگم ببر فلان جا اگر ترافيك باشه ديگه بر نميگرده بايد سه ساعت بمونيم تو ترافيك اما بريم...

من اوايل اذيت ميشدم اما الان پذيرفتم بنده خدا خل اخلاقشه بايد پذيرفتش مگه ما خودمون كاراي غير منطقي نداريم!؟٩

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

از همون موقع فهمیدم که خیلی دلبسته یا وابسته خانوادش هست

البته نمیدونم اسمش رو چی بزارم چون خودش برای خودش تصمیم میگیره و اجازه دخالت به کسی تو زندگیمون رو نمیده

من تو نامزدی رو این موضوع حساس شده بودم ولی چون دیدم مسائلی پیش اومد و مستقل بودنش رو حس کردم پاش موندم

همسر منم خيلي مسئوليت پذيره اوايل اذيت ميشدم مثلا اگر بهش بگم فلان چيزو درست كن تا درست نشه حتي چند ...

وای این که خوبه.من عکس این موضوع رو با همسر سابقم داشتم دهنم سرویس میشد تا یه کاری میکرد

همه تونو دوست دارم.لطفا پست های منو این شکلی بخونید    

از نظر عاطفی مالی و... وابسته به خانوادش نیست

فقط اینکه بیش از اندازه نگران خانوادشه و حس مسئولیت پذیری داره

وقتی از مرزش میگذره و باعث میشه به خودمون رسیدگی کمتری کنه من خیلی داغون میشم احساس میکنم خانوادش ازش سوءاستفاده میکنن

وای این که خوبه.من عکس این موضوع رو با همسر سابقم داشتم دهنم سرویس میشد تا یه کاری میکرد

اخه بعد اگر قرار باشه كاري رو بكنه انقدر بهش ميپيچه تا انحام بده و اگر نشد احساس شكست ميكنه مثلا واسه عيد ما كارگرمون نترنست بياد اون روزي ك گفته بود واسه همين همسرم ميگفت بايد خودمون شروع كنين بعد كارا زياد بود ول نميكرد از خواب و خوراك افتاده بود من ميگتم خالا ولش كن از مسافرت برگشتيم ميگيم بياد ميگفت نه احساس شكست ميكنم اين طوري و وافعا اذيت ميشد

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

همسر من هم اینجوریه اصلا کدام مردی نسبت به خانوادش مسئول نیست خواهر شوهرم تو تهران که باشوهرش دعواش شده بود برادر شوهرم هم تو تهران میشه ان وقت ان نمیرفت مشکل آنها را حل کنه شوهر من این همه راه کوبید رفت بی خیال خواهر جون هرچی بی خیال تر بشی کمتر میشه